Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltamm 36hetes kennet...

Ma voltamm 36hetes kennet vételen. Tegnap együtt voltam párommal belém engedte.. Vajon a doki fog tudni róla?

Figyelt kérdés
persze megfürödtem utána meg reggel is.de hallottamm h folyik utána stb.bunkok kíméljenek

2016. ápr. 22. 14:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem volt jó ötlet... A fürdéssel a külső nemi szervet tudod megtisztítani, nem méhszájig a hüvelyedet. Az ondó befolyásolhatja a tenyésztés eredményét. Nem az a lényeg, hogy a doki megtudja-e hogy éltek nemi életet, hanem hogy megbízható lesz-e a tenyésztés eredménye, ami a babád egészsége szempontjától fontos.
2016. ápr. 22. 14:41
 2/13 anonim ***** válasza:
25%

max a laboros. a kenetet nem a dokid vizsgálja hanem beküldi bevizsgáltatni. a laboros meg ennél bizonyára cifrább dolgokat is látott, és elhiheted hogy nem fogja felhívni az orvosod, hogy "Hé, XY beteged kenetébe sperma volt bibibí!! " Gondolhatod ennél azért jobb dolguk is van :)

a dokid meg nyilván tisztában van vele hogy van szexuális életed, hiszen a szülésed készül levezetni :)

2016. ápr. 22. 14:41
 3/13 anonim ***** válasza:
1: honnan veszed hogy befolyásolhatja? csak érdekel :)
2016. ápr. 22. 14:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
3-as, lúgos a PH-ja az ondónak, semmilyen nőgyógyászati vizsgálat előtti közvetlen napon nem javasolják a szeretkezést. Ha a citológiai vizsgálat eredményét befolyásolja, akkor szerintem a kórokozótenyésztést is.
2016. ápr. 22. 14:46
 5/13 anonim ***** válasza:
50%

Esküszöm nem bunkóságból kérdezem, csak tényleg érdekel, hogy miért baj ha tudja?? Szerintem gondolja, hogy nem vagy már szűz :D :D..

Egyébként a 2-es válaszolónak igaza van, a laboros fogja tudni, nem a doki vizsgálja be a kenetet.

2016. ápr. 22. 14:48
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
Nem az a baj, hogy tudja, hanem hogy értelme nem volt a kenetvételnek így.
2016. ápr. 22. 14:56
 7/13 anonim ***** válasza:
20%
Nem ezt kérdezte a kérdező, hogy volt-e értelme, hanem hogy fog-e tudni róla.. annak a kérdésnek lenne értelme.
2016. ápr. 22. 15:01
 8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. nem ugy alartsm érteni h a doki tudja e hanem h befolyásolhatja e adhat e emiatt fars eredményyt emiatt. teljesen elfelejtettem a mai kenetvételt....
2016. ápr. 22. 15:05
 9/13 anonim ***** válasza:
65%

Én azt nem értem, hogyha ez ennyire fontos, akkor az orvos miért nem tájékoztat erről?

Az én orvosom nagyon lelkiismeretes, de soha nem mondta, hogy előtte való nap ne legyünk együtt...

2016. ápr. 22. 15:19
 10/13 A kérdező kommentje:
mert teljesen kiment a fejemből.... otthol jutott eszembe
2016. ápr. 22. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!