Ma voltamm 36hetes kennet vételen. Tegnap együtt voltam párommal belém engedte.. Vajon a doki fog tudni róla?
Figyelt kérdés
persze megfürödtem utána meg reggel is.de hallottamm h folyik utána stb.bunkok kíméljenek2016. ápr. 22. 14:35
11/13 anonim válasza:
nekem ezt nem mondta az orvos, mi minden nap együtt voltunk a terhesség alatt is, ahogy egyébként is. sose mondta a doki, hogy ez bármit befolyásolna. biztos nem elég jó kutatóorvos a dokim...:D több konferenciára kéne járnia, lehetőleg fórumokra.
12/13 anonim válasza:
Bárhol, ha olvasol, akár az interneten is, leírják, hogy pl. egy szimpla rákszűrés előtt sem "lehet" nemi életet élni, illetve nem véletlenül nem lehet közvetlenül menstruáció előtt, vagy után sem menni. Ugyanez igaz a hüvelykenet tenyésztésre is.
Nekem se mondta soha orvos, viszont szoktam olvasgatni a témában, így tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal.
13/13 anonim válasza:
Az, hogy vannak orvosok, akik nem mondják, az nem azt jelenti, hogy nem baj, ha van szex előtte... Az azt jelenti, hogy egy Magyarországon teljesen normális jelenségbe botlottál, mégpedig abba, hogy az orvos alig ad tájékoztatást valamiről, mindent magadtól kéne tudni és értelmezni, meg ilyen és ehhez hasonló oldalakon más "szerencsétlenekkel" együtt találgatni, hogy vajon mit kéne csinálni, meg mi a fenét jelent, ami a papíron van, mert pont onnan, ahonnan meg kellene kapni ezeket az információkat nem számíthatsz szinte semmire, sokszor akkor sem, ha fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!