A genetikai vizsgálaton 100%-ra megmondják az orvosok hogy a babának van e valami baja? 11 hetes vagyok. Elküldtek ilyenre és azt mondták nagyon jó. állítólag még a nemét is megmondják. Ki mit tud erről?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 13:58
11/13 anonim válasza:
A vizsgálatnak valóban van kockázata, elvileg 1% a vetélési arány. Viszont erről ha valóban megcsinálják, előre tájékoztatni kellett volna téged és neked bele kellett volna egyezned. Nem genetikai tanácsadásra mész először??? Ott felvesznek egy anamnézist, megnézik az eddigi leleteket, uh-eredményeket, ott is csinálnak egyet, aztán tájékoztatnak a vizsgálat mibenlétéről, kockázatairól. Magát a mintavételt csakis a te beleegyezéseddel, néhány héten belül fogják megcsinálni. Nekem a korom miatt ajánlották. Nem bántam meg, mert mindn rendben ment. Aznap 12-őnknek csinálták, senkinek nem volt utána problémája és a babáink is egészségesek...
12/13 A kérdező kommentje:
ma voltam és igen először nem volt vizsgálat makd jövő héten kell mennem magzati ultrahangra:)
2010. máj. 6. 17:10
13/13 anonim válasza:
Ha erre el küldenek akkor pihenj és ne csinálj semmi meg erőltetőt.2 nap szigorú fekvés és két hét kímélet.Én be tartottam és minden rendben volt és van!Majd írd meg hogy mit mondtak neked,persze ha gondolod!34hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!