A kötelező ultrahangokra 12,18 hetes) mi alapján kell menni? Utolsó mensi, vagy a baba méreteiből számított idő alapján?
Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 09:41
1/2 anonim válasza:
A baba méreteiből számított időpont alapján.
De nekem konkrétan megmondta a dokim, hogy melyik nap menjek a 12. heti UH-ra, hogy biztos ne legyen csúszász.
A 18. heti UH már nem feltétlenül a 18. héten van.
Inkább a 18-20. héten, ahogy megkapod az AFP eredményedet. Én 19 hetesen voltam.
24 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
12. heti ultrahangra megmondta a doki hogy mikor menjek, mikor vagyok 12 hetes, de a menstruáció alapján számolta. 18. hetire én 18+6 naposan mentem, mert akkora lett meg az afp-m, s azt vinni kellett magammal, de erre is mondta a doki hogy kb. mikor menjek, s oda tényleg a 18-20.hétig lehet menni, s nekem utánna számolta át a szülés várható időpontját a két ultrahang + az utolsó menszi alapján. Szerintem az utolsó mensi alapján menjél,a vizsgálaton majd kiderül mennyi idős terhes is vagy valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!