19-hetes kismami vagyok! Hétfőn megyünk uh-ra (kötelező) Mit egyek-igyak hogy a baba ébren legyen? Minden modszer érdekelne! Irjatok mi a tuti! Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 11:52
1/8 anonim válasza:
Csokikát szoktak javasolni, de van aki a narancslére esküszik.
2/8 anonim válasza:
Csoki, kóla! Velem az utolsó napokban mindig ezekt etették itatták mert a ctg-n mindig aludt a drágám.
3/8 anonim válasza:
Nekem az is bevált, ha nem ettem. Mert akkor elkezdett rugdosni, hogy hol a reggeli. Így tuti fent volt.
4/8 A kérdező kommentje:
3/4 5-re megyek! mikor egyek csokit?kb???
2009. jan. 23. 12:12
5/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, én ma megyek 15:30ra.
Igyak előtte kólát? Mennyi idővel?
6/8 anonim válasza:
Szia
amikor én mentem vizsgálatra, akkor kb 15 perccel előtte kezdtem megenni a csokit és folyamatosan eszegettem belőle egy keveset. Az én babám nagyon mocorgott.
7/8 anonim válasza:
A csoki nekem is bevált, de jó a mandarin és narancs is, csak édes legyen! Nekem legalábbis az édes után beindul a kissrác!:) Bár nem szereti, ha nézik,ezért makacsul csücsült a lába közén sokáig! Egyébként ha nagyon mozog nehéz lesz lemérni, vagy képet csinálni róla, ezért jó is ha nem végig rúgdos, ficereg az uh alatt!
8/8 anonim válasza:
Én nem ittam, nem ettem semmit, és úgy ficánkolt a picim, hogy alig tudták megállítani a képet, hogy jó értékeket kapjanak:)Szerintem teljesen egyén függő a dolog. De ami haszos, az ahogy az előttem írók is elmondtak, a kóla, a csoki, és én tudom ajánlani a picurka nem túl ers kávét.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!