Mindig enni kellene, amikor megéhezek? Még éjszaka is?
Figyelt kérdés
16 hetes terhes vagyok. Ártok azzal a babának, ha nem mindig eszek azonnal, amikor éhes vagyok? Gondolok itt arra, hogy este elalvás előtt, vagy éjszaka ha megkordul a gyomrom, akkor azonnal enni kellene? Én már akkor nem szoktam kimenni enni. Egyébként rendesen vacsorázom. Vélemények?2016. nov. 25. 07:47
11/15 A kérdező kommentje:
6. válaszoló 3. mondata.
2016. nov. 25. 12:10
12/15 anonim válasza:
Szövegértés 1-es. A 6. válaszoló téged védett, a "dögöljetek éhen" az nekünk szólt, akik azt írták, hogy így leszel 30 kilóval több a terhességed végén.
13/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van és én értettem félre, csak meg lepődtem ezen a kiboruláson. Mindenesetre úgy döntöttem, hogy ha nem leszek halálosan éhes akkor továbbra sem fogok felkelni és éjszaka enni.
2016. nov. 25. 12:48
14/15 anonim válasza:
Mi sem értjük a kiborulást, mert senki nem írta, hogy ne egyél ha éhes vagy. Nyilván azt teszel, amit szeretnél. Viszont este én is csak akkor megyek ki, ha már kilyukad a gyomrom, mert egyébként nem egészséges éjszaka enni.
És ennek semmi köze a babához.
Ettől függetlenül érdemes odafigyelni. Lehet, hogy te éhesebb vagy, de azért az önuralom fontos. Hidd el, a babádnak semmi baja nem lesz, ha nem eszel 2 óránként. Egyél egészséges, tápláló ételeket, és a babád el fogja venni azt, amire neki szüksége van.
Sokan, a túlsúlyosak, akár fogynak is a terhességük alatt, miközben a babájuk egészséges, átlagos súllyal születnek.
15/15 anonim válasza:
Kedves 6-os! Hát én olyan de jot nevettem! Tök igazad van. Le sarkitottad kicsit de jol megválaszoltál! Én most vagyok 33 hetes de jobideje megyek éjjel enni. Kb óránként megyek pisilni. Este már nem igazán tudok vacsizni mert nyomja fel a savat. Igy aztán éjjel nagyon megéhezek. Megeszem egy joghurtot mert azt kívánom, müzlivel. Összesen 7kilot hiztam eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!