Mindig enni kellene, amikor megéhezek? Még éjszaka is?
Nem is értem a kérdésedet?!
Komolyan inkàbb éhezel,mint hogy kimenjél enni???
Szerintem az a normàlis, ha az ember eszik ha éhes. Ez alap. Ha csak úgy megkìvànsz vmit, akkor lehet mérlegelni.
Mondjuk én akkor és azt ettem, amit és amikor megkìvàntam. Pont nem a terhesség az az idő amikor sanyargatom magam. Mértékkel minden belefér.
Most erre mit lehet ìrni?!?! Minek kellett lepontozni??? Akkor dögöljetek éhen.
Komolyan hogy itt ennyi tirpàk paraszt össze tud gyűlni.
A terhesség alatti kielégìtetlen éhséggel összefüggésben több kutatàs is bizonyìtotta a magzat kisgyermekkori elhìzàsàt.
Javalott a napi 5-6x-i étkezés ami nem terheli meg a gyomrot egyszerre nagy adagokkal.(reggeli,tìzórai,ebéd,uzsonna, vacsora, pótvacsora)
Barmok, senki nem mondta hogy pacalt kell enni pàr kanàl zsìrral éjjel. De aki 2 órànként kel éjjel,mert pisil forgolódik stb...az minek éhezik olyan ostobasàg miatt, hogy "hozzàszokik" az éjjeli evéshez. Miért akkor majd a gyereket sem fogja éjjel etetni,mert ahhoz is hozzàszokik,hogy fel kell kelni??? Ja tényleg nagyon sok anyuka virraszt még akkor is amikor a gyereke màr nagy mert anno éjjel kelt hozzà...
Ostoba buta libàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!