egyél , igyál vmit. Legjobb a hideg jégkrém (ha van és bírja a torkod) de a szénsavas italok is jók az ébresztgetésre. De szerintem nyugodj meg, lehet hogy ma kicsit lustibb....:)
2010. ápr. 30. 08:38
2/13 anonim válasza:
kóla, csoki, cukros víz, mozgás? Nem lehet, hogy kevés a helye és egyébként is kevesebbet tud mozogni. Ha semmi sem jön be, én azonnal bemennék a kórházba.
2010. ápr. 30. 08:39
3/13 anonim válasza:
Az én kislányomat szinte érezni sem lehetett csak nagyon ritkán állandóan frászban voltam, nekem a csoki bejött erre és amikor megszületett 3980grammal szinte hihetetlen volt,hogy ekkora babócát nem lehetett érezni
2010. ápr. 30. 08:40
4/13 A kérdező kommentje:
Már ettem is és ittam szénsavasat, de szinte semmi! Már lrhet, hogy a jövőhéten meg kell, hogy szülessen, de félek, hogy elveszítem...! Annyimindent lehet hallani!:-(
2010. ápr. 30. 08:44
5/13 anonim válasza:
nyugi, ha baj lenne akor fájna neked és véreznél. nyugi semmi nem lesz, minden ok lesz.
nekem is volt h a végén lustibb volt a kicsim. én is aggodtam. de ilyen korban a védőnő már néz szivhangot is, ha nagyon aggodsz menj el hozzá és kérd meg h hallgassa meg a kicsit. én babám is anno a 36. héten született. ma már 2 éves nagy rosszcsont és alig volt beteg eddig - remélem igy is marad.
szoval védőnő szivhang :) és nyugi :)
irj h mi volt :)
2010. ápr. 30. 08:52
6/13 anonim válasza:
Szia!
Nekem mindig éjszaka indult be s nappal alig mozgott.De ha továbbra is úgy érzed,hogy nem mozog inkább hívd fel az orvosodat nehogy nagyobb baj legyen.Legfeljebb behív egy ctg-re.
Minden jót!!!
2010. ápr. 30. 08:53
7/13 anonim válasza:
akkor vagy védőnő (ha van mikrofonja) vagy doki! Inkább legyél nyugodt, mert a nyugtalanság nem jó!
2010. ápr. 30. 08:58
8/13 anonim válasza:
Pár óra nem mozgás még nem számit gondnak.Feküdj le,tedd a kezed a hasadra,érezni fogod nemsokára.
2010. ápr. 30. 09:13
9/13 anonim válasza:
Szia!Mi van veletek,voltál dokinál?Ugye minden rendben van már?
2010. ápr. 30. 09:23
10/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Már mozgott egy kicsit, de még mindig nem vagyok túl nyugodt! Tegnap voltam NST-n és ott rendben volt minden, most meg nem értem miért ilyen lusta! Mert remélem csak erről van szó! Már tényleg jobban örülnék ha inkább kint lenne, mert ez életem legnehezebb hete!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!