3-4 napja úgy érzem, mint ha "valami" bugyborékolna a hasamban. Eddig még nem éreztem ilyet. Lehet, hogy már a kicsimet érzem? 17 hetes kismama
Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 12:29
1/5 anonim válasza:
igen,valoszinü,hogy az mär a babäd!mindenki mäshogy erzi.en a 15.heten rugdosäsokat ereztem mär.persze mindenki azt mondta,hogy csak a beleim,de en biztos voltam benne,hogy a babäm,mert ilyet meg nem ereztem.probäld ki,hogy lefekszel,es a hasadra teszed a kezed.nälam mindig bejön,es akkor elszorakozunk a picivel! :) 19hetes km
2/5 anonim válasza:
Szia!
Sőt, szerintem biztos! A huszadik hét környékén lehet érezni a mozgását először, de gondolom plusz mínusz pár hét belefér, attól függően, mekkora a baba, és hogy milyen figyelmes vagy!!
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 19. 13:12
4/5 anonim válasza:
Szia! Én is tettem fel pár napja ilyen kérdést.15 hetet betöltöttük és én is szó szerint bugyborékolást éreztem a múlt héten 2 este is , de sajnos azóta semmi pedig nagyon várom. Most pedig aggódok, hogy miért nem jelentkezik a babócánk.Remélem minden ok, tavaly sajnos volt egy vetélésem és most mindentől nagyon félek.Neked milyen gyakran jelentkezett azóta a baba?
Köszi és jó babavárást
5/5 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak:
Én szerencsére minden nap érzem a pici mozgását. De leginkább akkor, ha hanyatt fekszem. Próbáld ki te is úgy.
Boldog babavárást!
2009. jan. 20. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!