28 hetesen már át lehet venni a babboltokban a Felicitas elsö csomagot? Odaadják akkor?
Ha minden felicitasos csomag ugyan olyan, akkor az alábbi dolgok (kb egy hónapja vettem át):
egy MAM cumi, egy MAM kispohár tekerős fedővel, egy pár filter babatea, egy neogranormon fürdősó minta, egy pici tubus fogkrém (szerintem pont elég arra a pár napra, amíg a kórházban leszünk), meg egy nagy kupac prospektus és reklám-szóróanyag.
De nem biztos, hogy rögtön az első boltban kapsz, itt Zalaegerszegen pl. a listában szereplő 4 közül csak az egyikben foglalkoznak vele, a többi bolt nem hozza le Bp-ről, mert "macera", és nincs belőle pénz. Szóval lehet hogy várnod is kell, mire új szállítmány érkezik nekik.
Kiegészítem az utolsót:Nem MAM kispohár,hanem az egy AVENT anyatejgyűjtő mércézett pohárka amire az AVENT mellszívó közvetlenül rácsatlakztatható.
A több leírás jó:) :)
Érdekes,én most a héten vettem át a bababoltban,és csak 18 hetes vagyok.(mondjuk ismerősöm az eladó)
A reklámanyagot kidobtam viszont a Kisbaba és Anyák lapja magazin tök jó:)
Szia!
Én 23 hetesen vettem át, mert pont egy bababoltban voltam és eszembe jutott, hogy nálam van a kupon. Meg sem kérdezték, hogy hány hetes vagyok csak ránéztek a pocimra. :) Én Bp.-en vettem át.
A csomagban volt:
1 db Mam cumi
1 db Neogranormon törlőkendő
1 db Avent fedeles tejgyűjtő
1 db Neogranormon fürdősó minta
1 db Paradontax fogkrém minta
Pár filter tea és egy csomó prospektus. Ja és 600 Ft értékű Pampers kupon.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!