7 hetes vagyok és 3. napja fáj a fejem, elég rosszul érzem magam. Ez baj?
Figyelt kérdés
Eddig csak néha émelygés és hányinger volt, most viszont már harmadik napja húz a fejem, gyomrom nagyon rossz, emésztésem is lelassult. Sokszor csak úgy remegek, néha fázom, néha meggyulladok, olyan melegem van. A legrosszabb a fejfájás, eddig nem voltam fejfájós.
Lehet ez valami rossz dolog előjele? eléggé félek...
2008. okt. 6. 08:48
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj, ez mind együttjár a terhességeddel. Vannak akiknek a hányingeres időszak is a 7-8 hét környékén kezdődik. Én is így voltam vele. Kitartás! Ha szerecséd van pár hét alatt átvészeled a terhesség ezen szakaszát és utána már csak jobb lesz.
2/5 anonim válasza:
Tényleg ne félj, ez a terhesség velejárója. Én is 7hetes vagyok, hétvégén kapkodtam a homeopátiás fejfájás csillapÍtót, úgy fájt a fejem.
A fájdalmat nem vette ugyan el teljesen, de tompította.
Kitartás és boldog babavárást!
3/5 anonim válasza:
Nekem a 9. hét körül kezdett fájni a fejem, kb. 2 hétig fájt. Csak vietnámi balzsamot kentem a fejemre úgy tudtam csillapítani. Majd az egyik napról a másikra elmúlt. Úgy mint a többi tünet. A terhesség velejárója lehet. Légy türelemmel, majd elmúlik. Viszont, ha izgulsz, nem ártasz vele, ha megkérdezed a dokidat, hogy mit tudnál tenni ellene, ha ő nem tartja természetesnek, úgy is tovább fog vizsgálódni.
4/5 anonim válasza:
A hőingadozás is lehet egy tünete a terhességnek. A védőnőm mondta annak idején, hogy olyan mint a klimax. De csak akkor normálisak a tünetek, ha nincs mellette lázad, mert azt nagyon fontos csillapítani. Minden jót! 32 hetes kismama.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Lázam nincs, ezek szerint "csak" terhes vagyok :)) Megnyugodtam, viselem a tüneteket, erre vártam eddig, a babáért mindent!!
Boldog babavárást mindenkinek!
2008. okt. 6. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!