Nem vágyom arra higy anya legyek . Ez megváltizhat? 27 N
És sohasem akartál gyereket? Mindig is úgy tervezted, hogy kettesben öregedtek meg a férjeddel?
Vagy csak most, hogy tudod, hogy terhes vagy, most érzel így?
Én olyan semleges voltam, pedig terveztük. Tudtam, hogy jön, de nem voltam az a rózsaszín ködös babamaszlagos kismama. 37. hétig dolgoztam sörözőben, elmentem a kötelező vizsgálatokra, magán dokihoz jártam, és ennyi. Vásárolni is csak a legvégén vásároltam. Nem éreztem azt az eufóriát. Nem voltak kismama ruháim sem, csak 2 farmer.
Most 3,5 éves a fiunk, szeretjük, boldog család vagyunk.
Szerintem ezzel egyáltalán nem vagy egyedül!
Mi terveztük a babát. De amikor megláttam a pozitív tesztet háát.. Nem tudom.. Örültem is de közben egy világ omlott össze bennem:) Pánikoltam, hogy most mi lesz velem,vége az addigi kényelmes kis életemnek,oda a szabadság és a hasonló gondolatok..
De ahogyan telt az idő,ultrahangok,8.hét szívverés,12-16.hét hogy megtudtuk kislányunk lesz,17.hét, hogy éreztem az első magzatmozgást...Mind mint közelebb vitt az anyaság felé:) A végén már majd ki csattantam a boldogságtól,vágytól, hogy mikor tarthatom végre a karomban. Én úgy gondolom ez egy folyamat..Egy 9 hónapos folyamat:) Nem csak gyerek születik hanem anya is és persze édesapa is ;) Ugyan voltak félelmek,hogy menni fog e,nem leszek képes rá bla bla... De ez elmúlt.. Olyannyira, hogy tervezetten most várjuk a második kis bébinket ;) Most is vannak gondolatok.. De azért már tudom, hogy minden-minden megéri érte/értük.. Hidd el nekem.. Most még felfoghatatlan annak akinek nincs gyereke.. De ha a kezedben tartod olyan természetes lesz, hogy Van!
Sok sikert! Nincs félni valód! A gondolataid pedig normálisak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!