Aminóra váró kismamik hogy érzitek magatokat? És az akinek már volt és túl van rajta leírná hogy élte meg a dolgot?
Szia!
Én tavaly szeptemberben voltam, maga vizsgálat nem volt olyan rossz, pedig előtte minden félével beijesztettek.Nekem Győrben végezték, és utána műanyag széken ültünk délután 3-ig, hát az nem volt kellemes. A genetikus nő azt mondta nem kell feltétlen pihenni utána, de a dokim javaslatára 1 hétig feküdtem, mert előttem volt egy betege ki nem pihent és bevérzett, majd elment a magzat.
Hát az eredményre várás az maga a pokol, főleg az utolsó hét első 3 napja, mert ha akkor hívnak baj van, de csütörtöktől már te tudsz érdeklődni és akkor minden rendben. A lényeg ők ne hívjanak!
Nálad is minden rendben lesz biztos. Miért kell menned? Nekem rossz lett 12 hetes vérvétel.Bocs a hosszú szövegért.
Szia!
Nekem lepénybiopsziám volt tavaly, mert az UH-on már látták, hogy gáz van, el kellett vetetnünk, de előtte elmentem erre, hogy hátha kiderül mi volt a baja. kromoszómarendellenesség volt, de nem down, egy más vmi.
Mivel baj volt, már 4 nap múlva hívtak, hogy mi van...
Minél később hívnak, vagy nem is hívnak, annál jobb.
Most megint babás vagyok, és természetesen megint mentem automatikusan, nehogy gáz legyen, de most jó lett, 3 hetet vártunk az eredményre.
Én nagyon féltem megint a vizsgálattól is, meg az eredmény miatt is, de ez inkább a parám volt, mint jogos félelem.
reggel csinálták, és du 4-ig feküdni kellett, meg utána 3 napig még kímélőben voltam. Kicsit érzékeny volt a pocakom, mint mensi előtt.
Attól is féltem, nehogy most meg elmenjen, vagy ilyesmi, meg már mindenféle rémeket láttam, majd megőrültem-de ezt ne kövesd :-), mert általában alaptalan, biztos rendben lesz Nektek is minden.
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!