10 hetes terhes vagyok. Tegnap este barnas folyasom volt, aztan elmult es ma ujra jelentkezett. Nem gorcsol a hasam. Total ketsegbe vagyok esve. Nagy a gaz?
Figyelt kérdés
2008. okt. 5. 18:54
1/4 anonim válasza:
Hát, 10 hetes terhesen már nem szabadna barnáznod, ez inkább a kezdeti időszakra jellemző. De ha nem görcsölsz, akkor szerintem nincs baj. Én mindenesetre holnap elmennék egy Uh-ra, hogy megnyugodjak.
23 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Szia !!!Én a 3-dik babát várom az elsö kettönél volt nekem is ,el mentem az orvoshoz és azt mondta hogy ne aggodjak.El mulik ez ugy is volt.De azért nem voltam nyugodt.De nem volt Hála jo istenek semi baj.Jo bab várást!!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi a valaszokat!Jo tudni hogy nem vagyok egyedul.Kicsit megnyugodtam...De azert elmegyek orvoshoz ahogy csak tudok...
2008. okt. 5. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!