Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy reggel...

Miért van az, hogy reggel mikor felkelek rózsaszines folyásom van? 20hetes vagyok, és tegnap is ma is jelentkezett.

Figyelt kérdés
Csak reggel jelentkezik. Volt már hasonló eset pár hete, elmenetem dokihoz megvizsgált, de nem talált semmit sem.
2009. máj. 5. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia.Én is a 20.hétben vagyok,és szerintem gyórsan hívd fel az orvosod.Én ezt tenném.
2009. máj. 5. 08:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt kétszer,igaz nekem inkább barnás de nekem se talált semmit a dokim.Én előtte kicsit megerőltettem magam,egész nap csavarogtam,mégegyszer meg egész nap takarítottam.Lehet ettől volt,nem tudom,a picurkám mozgott de meg tudja ijeszteni az embert az tuti...30 hetes
2009. máj. 5. 09:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Az elmúlt hétvége nekem is húzós volt picit, takarítottam, rengeteget hajlongtam, tegnap ugyanez. Talán tényleg jelzett a szervezetem, hogy állj! Mert az az érdekes, hogy egész nap semmi, csak este. Talán gyenge a hüvely fala, azért is lehet. Nálam a terhesség előtt voltak ilyenek. Remélem semmi komoly.
2009. máj. 5. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!