Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírjátok ezt a nagy...

Hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Babák mozognak? Én rettentően szenvedek, és sokat izzadok. A babám sem nagyon jelentkezett még be, csak reggel egy kicsit.23 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én babám se ugrált már tegnap se nagyon. Nekem fáj a lábam, fulladok ha sétálok, szóval elég nehéz. És még dupla ekkora lesz a kisbabám mire szülök! Mi vár még ránk?!

Kitartást! 31+6 hetes

2009. jún. 11. 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is nagyon izzadok, pedig abszolut nem volt rám jellemző eddig. Főleg a lábam és a mellem alatt. Babám viszont továbbra is előszeretettel hullámzik, rugdos, stb.

A lényeg a sok folyadék, még ha sűrűn is kell Wc-re járnunk!

39+4

2009. jún. 11. 09:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Hú,az enyém nagyon élvezi a meleget,egész nap meg sem áll. Én már kevésbé élvezem. Fulladok,meg a lábam is dagad... Úgy látszik a Babó Apára hasonlít,ő ilyen melegimádó :o)
2009. jún. 11. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Én most még bírom a meleget,bent a házban ventilátor mellett.De tegnap ki kellett mennem a postára,azt hittem sose érek oda,annyira meleg volt,mérföldeknek tűnt az út.

Hát igen így a vége fele minden nehezebb...

A baba mozog,igazából ugyanannyit mint szokott.

38+2 kismama

2009. jún. 11. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Csajok ez még semmi a pár évvel ezelőtti 50 fokos kánikulához képest! Azt nem kívánom senkinek sem!!! Brutál volt 8-9 hós babás hassal az 50 fok! Kitartás!

Ha én az "túléltem", akkor ezt ti is túlfogjátok!

2009. jún. 11. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!