Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhes vagyok,1 hete...

16 hetes terhes vagyok,1 hete barna folyásom volt, berohantam a kórházba, mindent rendben találtak. Azóta nem is volt semmi ma viszont megint jelentkezett, hétfőn kéne visszamennem az orvoshoz, de nagyon ideges vagyok mi ez és mitől van?

Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 14:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindentől lehet. Amíg barna és kevés addig nem jelez nagy gondot. Ha friss piros, akkor az gáz. A barna régebbi vérzés. Ha kicsi a mennyisége, akkor lehet, hogy egy hajszálér pattant el a méhben vagy a lepényen. Az orvos sem tudja mindíg biztosan megmondani. Csak azt, hogy a babával minden rendben van-e.

Hívd fel az orvost vagy a korházat, mert úgyis csak akkor nyugszol meg, ha orvossal beszélsz. Lehet, hogy a biztonság kedvéért behív, de az csak jó, mert akkor megtudhatod, hogy minden oké-e.

2009. jún. 5. 14:58
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm,beszéltem az orvossal,azt mondta,hogy pihenjek,és ha nem változik a mennyiség nem görcsölök majd hétfőn találkozunk.
2009. jún. 5. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!