Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti elmennétek 38 hetes terhese...

Ti elmennétek 38 hetes terhesen esküvőre, lakodalomra egy távolabbi helyre?

Figyelt kérdés

38+4 hetes leszek, amikor az egyik közeli rokonomnak (unokatestvér) lesz az esküvője, lakodalma, a probléma csak az, hogy 200km-re lesz a mi lakóhelyünktől.

Ti bevállalnátok, ha amúgy minden ok veletek?

Első terhességem. Az esküvő dátuma után 10 nappal vagyok kiírva.

(Nálunk a családban mindenki inkább túlhordta a babát.)

2016. nov. 17. 10:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%

Minden gyerekem majdnem 42 hetre szuletett igy vilagvegere is elertem volna gyalog.

Magadat bunteted ha otthon kuksolsz hiszen a kiirt idoponton tul szul meg a legtobb elso babas anyuka.

Ha faradt vagy es nyugos ne menj ha minden rendben hajra ne zarkozz be leszel meg eleget 4 fal kozott a gyerekkel

2016. nov. 17. 11:21
 12/20 anonim ***** válasza:
87%

Neked kell eldönteni, hogy mit vállalsz be. Ennyit én sem utaznék és nem is szívesen szültem volna máshol.

Utolsó nem tudom, honnan veszed, hogy a legtöbb első babás a kiírt időponton túl szül. Én speciel egyet sem ismerek a környezetemben. Mindenki hamarabb szült, én is igaz csak 2 nappal.

2016. nov. 17. 11:28
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
38 hetesen még vígan vizsgáztam az orvosin, 200km-rel messzebb. Ha szeretnél menni és jól érzed magad, akkor hajrá. Én már kivoltam a 38.héten, fájt a levegővétel is, mégis indított baba lett végül.
2016. nov. 17. 11:40
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
38+4 hétre szültem a kislányom, magzatvíz elfolyással indult meg és 3 órán belül meglett. (első baba). Szóval én nem mennék. De te érzed.
2016. nov. 17. 12:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Annyira kulonbozo hogy kinek milyen gyors a szulese tenyleg. Elso babam kiirt utan 10 nappal jott, masodik pont kiirt ELOTT 10 nappal.... semmi elojele nem volt csak annyi hgy a pocim lejjem ment elotte 2 nappal de mikor a dokinal rakerdeztem, azt mondta aa nincs az meg annyira lent... hat vegul megis.

Sajat magambol kiindulva en nem mennek semmikepp sem.

2016. nov. 17. 12:13
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
36hetesen nem mentem el 60kmre lévő csalàdi összejövetelre. Nem szeretnék idegen korhàzban szülni, idegen orvossal szülésznővel. Màsodik baba igy lehet gyorsabb lefolyàsú is lehet. Rokonok sérelmezték, de nem érdekel a véleményük
2016. nov. 17. 12:14
 17/20 anonim ***** válasza:
86%

Én mentem, két héttel a kiírt időpont előtt volt a tesóm esküvője, 150km-re. Azon kívűl, hogy vizesedtem nekem semmi panaszom nem volt, tele voltam energiával. Dokival is egyeztettem erről.

Nem volt fogadott dokim, így ez nekem nem volt lényeg.Utána néztünk, ott hol van a legközelebbi kórház, hogy jutunk oda.

Vittem magammal a papírjaimat és az összekészített bőröndöt is.

A lakodalom helyszínén volt nekünk szoba foglalva, hogy bármikor le tudjak pihenni, de nem kellett szerencsére.

Egy héttel utána szültem.

2016. nov. 17. 13:14
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz! :)

Kettős érzések vannak bennem, mert nem szeretek itthon punnyadni és a családi rendezvényeket is szeretem; de ugyanakkor egy vadidegen kórházban való szülés eléggé riasztónak tűnik számomra. De majd kiderül, hogy hogy fogom magam érezni. :) Még igazából van idő addig bőven.

2016. nov. 17. 13:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ha ez még odébb van, akkor nyitva hagynám a kérdést egyértelműen.

Sok minden változik. Akár aznap is lemondhatod majd, nem hinném, hogy bárki a szemedre hányná, ha meg igen, akkor úgy kell neki...

2016. nov. 17. 13:21
 20/20 anonim ***** válasza:
En 32 hetes voltam mikor eskuvore voltunk hivatalosak. Nyar volt, borzaszto meleg, vizesedtem, menni is nehezemre esett akkora volt a pocakom, raadasul 40 fok volt!! De bevallaltam, es nem volt kulonosebb baj.. Par orat ki lehet birni:) max nem tancolsz, es nem nagyon jarkalsz
2016. nov. 26. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!