Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Hogy bírjátok a 38....

Kismamik! Hogy bírjátok a 38. hét után azt a bizonytalanságot, hogy mennyi idő lehet még hátra a baba születéséig?

Figyelt kérdés

Mert ugye a 38.-42.hét között bármikor jöhet. Én ma töltöm a 38.hetet,első baba. Szinte mindennel készen vagyunk,csak apróságok maradtak. Olyan furcsa,hogy jövő héten akár már hárman is lehetünk itthon... Bármit csinálok,már eszembe jut,hogy talán ez az utolsó alkalom rá egy jó ideig (pl.:takarítás,rendrakás,találkozás a barátokkal,sorozatnézés :),közös program a férjemmel,stb..). Mertek még elmászkálni otthonról egyedül messzebbre?

Érzelmileg felkészültetek a szülésre,anyaságra?

Egyik nap izgatottan várom,aztán meg örülnék ha még bent maradna egy kicsit,hogy készülhessek még rá.

Itt a jó idő,fogalmam sincs,vegyek-e még lengébb kismamaruhát...

Néhány hete még úgy gondoltam,ne várja ki a baba a 40. hetet,de pár napja olyan kiegyensúlyozottnak érzem magam,minden rendben,még simán bírnék pár hetet(persze ez változó),most élvezem a legjobban a terhességet.

Írjátok le,nektek milyen érzéseitek vannak!

2010. ápr. 29. 12:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok eddigi válaszolók? Itt vagytok még? Mi újság veletek? Még bent van a babátok? Ha tudtok,írjatok!

Én még nem szültem,de már egy kicsit jobban készen állnék rá,mint egy hete. Azért még pár napot várhatunk... :)

2010. máj. 5. 11:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
lehet, h már más is írta de engem nem a várakozás idegesített, hanem az a sok "EGYBEN VAGYTOK MÉÉÉÉG???" telefon. A végére már többekkel összevesztem emiatt...
2010. máj. 5. 12:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van!!! Egy hete én is folyton ezt hallom. Meg "mikor fektetnek be a kórházba?" A másik verzió: "meg ne szülj még..."
2010. máj. 5. 12:06
 14/17 anonim ***** válasza:

12:00 vagyok: én még utolsó napokban is mentem mindenfelé, voltunk "utolsó" moziban (azóta sem a férjemmel... :((( ), anyóshoz még lementünk vidékre. Én már rucira nem költenék :D

Mondjuk az összes kórházi pakk mindig ott figyelt a kocsiban hátul az utolsó hetekben.

40+0-nál szültem., tavaly tavasszal. Idén nem tudom hogy lesz?! :DDDD Novemberre várjuk ketteskét :DD

2010. máj. 5. 12:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Az elso babam erkezeset beigertek a 38. hetre, mert nagy volt. Termeszetesen maradt a 40. hetig, de iszonyatosan turelmetlen voltam, mert nem sok dolgom volt mar akkor, csak a babat varni, unatkoztam. Eleg sokat hiztam, nem ereztem jol magam a boromben, tel volt, kabatban medvenek neztem ki, igy ki sem mozdultam szivesen.

A 2. babanal mar tapasztaltabb voltam. Eleve jo kedelyu voltam vegig, jol ereztem magam a boromben, elveztem a terhesseget, mert tudtam mar akkor hogy ez az allapot hamar vegeter, a baba barmikor johet es lesznek pillanatok, amikor meg vissza fogom sirni a pocakomat, a magzatmozgast, az ataludt ejszakakat, azt, hogy van idom sutni, fozni, hajat mosni, sorolhatnam. Ennek megfeleloen en minden napot ajandekkent eltem meg az utolso ket hetben is, sokat csavarogtam a ferjemmel, a nagyobbik gyerekkel, mert tudtam jol, hogy a pici megszuletesevel az addigi eletunk igen sokat fog valtozni hirtelen.

Vegul 40. heten szuletett.

2010. máj. 5. 14:04
 16/17 anonim ***** válasza:
19.47 es vagyok, en is meg egyben vagyok, szulinapomra nem erkezett meg Picur, mara vagyok kiirva, ma leptem a 40 ik hetbe, igaz a tegnaptol eros alhasi fajdalmaim vannak de annyi...en pihenek egesz nap, mert ahogy jarkalok nagyon faj a hasam, holnap megyunk otodszor NST re, meg magzatviz vizsgalatra, aztan meglatjuk mit mond az orvos, de MAR NAGYON VAROM a kicsi dragat...irjatok ha megszultetek, KONNYU SZULEST MINDENKINEK!!!
2010. máj. 6. 11:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok,en majus 10 en szultem, egy hosszu vajudas utan megcsaszaroztak, mivel a koldokzsinor feltekeredett a Picur vallara igy leesett a szivhang, de mindketten jol vagyunk, en hamar felepultem a mutet utan. Gergo babank 3,350 kg es 57cm, 80/90 ml szopizik, es jol alszik :) En vagyok a vilag legboldogabb anyukaja :)

Kivancsi vagyok a ti torteneteitekre is, eddig biztosan szultetek, mindenkinek jo egeszseget, kitartast es jo babazast kivanok!

2010. máj. 22. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!