Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma lettem 12. hetes, muszaj...

Ma lettem 12. hetes, muszaj hogy keményedjen a hasam? Mert nekem nem kemény, és nem is olyan nagy! Mikor fog megnőlni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Egyáltalán nem kell hgy keményedjen.

Nekem 19ik hét környékén kezdett nőni, de akkor sem látszódott hogy babás has. Az majd csak a 23ik héttől kb.

2010. ápr. 29. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Nekem 12 hetesen nem látszott semmi, 19 hetesen kezdtem el észrevenni, de az ismerősök inkább csak a 21-22 hét körül. Keményedést először csak akkortályt éreztem. Szóval meg fog az nőni ;-)

2010. ápr. 29. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem keményedni nem kell a hasadna, sőt. Inkább talán feszülést érzünk. Nekem már a 6.héten feszült, és azóta is folyamatosan, hol jobban , hol kevésbé. Ne aggódj ha még nem látszik, ennyi idősen még rajtam sem látszott, csak én éreztem. Nem baj ha nem lesz nagy hasad, az a végén úgyis baromi kényelmetlen lenne. Rajtam az idegenek kb 16-17 hetesen kezdték észrevenni. Egyébként a doki szerint átalgos méretű a hasam. Szóval türelem, nőni fog lassan.

25hetes kismami

2010. ápr. 29. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem most a 16. héten vették észre a közeli ismerősök, amúgy még mindig pici, de hát majd megnő! Sőt!

Ha sokat dolgozok, akkor estére nekem is kemény lesz egy picit, de főleg csak az izmok, amelyek gondolom ilyenkor nagyon dolgoznak...

2010. ápr. 29. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!