Rettegek hogy elvesztem ezt a babamat is! Faj a derkam, leakar szakadni, a fejem is kicsit, hanyingerem van, picit gorcsol a hasam neha (olyan mindjart megjon erzesem van), picit szedulok. Mit tegyek?
Szia
azon kívül hogy vigyázol magadra semmit nem tudsz tenni.
Én márciusba vetéltem el 8 hetesen most az orvos uthrogestant írt fel azt használtam attól kicsit nyugodtabb is voltam nem aggódtam annyira kicsit féltem az elején mikor szúrt enyhén görcsölt a hasam de meg lettem nyugtatva hogy ez természetes mert nől a méhem.
Nehéz de próbálj pozitív lenni mert a sok idegeskedés miatt is lehet baj!!!
szia!Én ugyanígy voltam.22hetes voltam és én is úgy görcsöltem mintha meg akarna jönni.Én bementem a korházba?de előtte felhívtam a dokimat a ki azt mindta hogy vegyek be magnéziumot és ha nem múlik el akkor feltétlenül menjek be.Noss bementem és kiderült hogy majdnem elvetéltem mert kinyílta méhszáj.Addig is mindenféle képpen feküdj oldalt!!!vegyél be mg-ot,és ha azak után se múlna el tényleg menj be korházba mert ezzel nem lehet játszani.Nyugodj meg!!Kitartás!
38hetes kismama
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. :)
Azok a tünetek amiket leírtál, az 5. héten teljesen normálisak. :) Nyugi, nincs semmi baj, és nem is lesz!
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!