Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rettegek hogy elvesztem ezt a...

Rettegek hogy elvesztem ezt a babamat is! Faj a derkam, leakar szakadni, a fejem is kicsit, hanyingerem van, picit gorcsol a hasam neha (olyan mindjart megjon erzesem van), picit szedulok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Keddre van idopontom de addig megorulok!!!Sokat ulok az agyon de tamasztom a hatam parnaval.Csak a derekam faj,neha szurkal egy ponton!!!Pihenek!De mit tegyek hogy ne veszitsem el ezt a babat is???????
2008. okt. 5. 15:02
 1/7 A kérdező kommentje:
5 hetes multam!!!
2008. okt. 5. 15:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia

azon kívül hogy vigyázol magadra semmit nem tudsz tenni.

Én márciusba vetéltem el 8 hetesen most az orvos uthrogestant írt fel azt használtam attól kicsit nyugodtabb is voltam nem aggódtam annyira kicsit féltem az elején mikor szúrt enyhén görcsölt a hasam de meg lettem nyugtatva hogy ez természetes mert nől a méhem.

Nehéz de próbálj pozitív lenni mert a sok idegeskedés miatt is lehet baj!!!

2008. okt. 5. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló vagyok azt kihagytam hogy 13 hetes vagyok és teljesen probléma mentes
2008. okt. 5. 15:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszi!!!!Probalok pozitiv lenni!!!!Nekem is marc. volt a vetelesem azota most jott ossze!Remelem hogy termeszetes!!!!Kszi
2008. okt. 5. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Hiába van időpontod, én a helyedben mennék az ügyeletre, hogy adjanak valamit. Mondd, hogy volt már egy elhalt terhességed, biztosan adnak gyógyszert! Így több esélyed lenne!
2008. okt. 5. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:

szia!Én ugyanígy voltam.22hetes voltam és én is úgy görcsöltem mintha meg akarna jönni.Én bementem a korházba?de előtte felhívtam a dokimat a ki azt mindta hogy vegyek be magnéziumot és ha nem múlik el akkor feltétlenül menjek be.Noss bementem és kiderült hogy majdnem elvetéltem mert kinyílta méhszáj.Addig is mindenféle képpen feküdj oldalt!!!vegyél be mg-ot,és ha azak után se múlna el tényleg menj be korházba mert ezzel nem lehet játszani.Nyugodj meg!!Kitartás!

38hetes kismama

2008. okt. 5. 17:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. :)

Azok a tünetek amiket leírtál, az 5. héten teljesen normálisak. :) Nyugi, nincs semmi baj, és nem is lesz!

23 hetes kismama

2008. okt. 5. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!