Általában mennyibe kerül magánúton a terhesgondozás?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki írná ahol élek a terhesgondozás ingyen kritikán aluli. Ezért kérdezem,hogy magánrendelésen vizsgálatokért,és a szülésért mennyit fizettetek?2016. nov. 13. 12:42
21/22 anonim válasza:
A szabolcs megyei vagyok. Csak hozzáfűzném a kommentekhez, hogy biztosan jó annak, aki megengedheti, hogy 300ezret ad egy szülésre.De Pl itt egy 120.000 nettó kereset egy átlagembert tekintve már hú de magasnak számít sajnos. Családi körben is nem egy (közoktatási intézményben, oviban) tizen-20 éve dolgozó rokonom fizetése még mindig 80pár ezernél tart. Sajnos itt ez a helyzet. És az emberek legalább. 80%-a, örül, ha fogad dokit és azt a keveset(ami a keresetekhez viszonyítva baromi sok) oda tudja adni szülésre. A bejelentésekkel is úgy vannak a munkáltatók, hogy minnél kevesebbre, mert még ők is spórolnak a járulékokon meg miegymáson, így például az adókedvezmények összege is jelentősen megcsappan. De nem túlzottan van váltási lehetőség, kevés a munkahely. Itt ez a helyzet! Elég szomorú. Így a körülményeket tekintve nem is olyan kevés az a 40-100.000 ft amit itt az átlag ad a dokinak.
22/22 anonim válasza:
Én a pécsi vagyok. Csak egyet tudok veled érteni, itt azért valamivel jobb a helyzet, de a férjem diplomás mérnők és 150 nettóval + cafetéria kiszúrják a szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!