Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Általában mennyibe kerül...

Általában mennyibe kerül magánúton a terhesgondozás?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki írná ahol élek a terhesgondozás ingyen kritikán aluli. Ezért kérdezem,hogy magánrendelésen vizsgálatokért,és a szülésért mennyit fizettetek?
2016. nov. 13. 12:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%

Off: 300ezerért már szülje meg az orvos a gyereket,ne nekem kelljen!

Nálunk kb.7-8000 egy alkalom/hó,ha minden oké. Szülés meg,amit gondolsz!

És ez így valahogy egészen korrekt!

Nekem egy orvos se mondja már meg,mennyit kell fizetnem azért,hogy órákat vajúdjak a szülőszobán (ami egyébként ugye tb alapú,tehátingyen is kínlódhatok ott).

2016. nov. 13. 15:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

4-5 hetente terhesgondozás 12.000Ft, ebben benne van az UH, méhszájvizsgálat.

Szülés 80.000Ft, Budapest.

2016. nov. 13. 16:28
 13/22 anonim ***** válasza:
62%
Kedves 11-es. Akkor te se várd el az orvosodtól, hogy éjjel 2-kor bemegy hozzád a szabadidejében. Ingyen én sem mennék be, mert se barátom, se rokonom nem vagy, a szabadidőm meg a családomé, ahogy a tiéd is. Lehet ingyen szenvedni, de a szakma felhígulását látva, nem bíznám magam ismeretlenre. (Mondom ezt orvosként, de nem szülészként). 300ezres terhesgondozás magánszférában van, laborokkal együtt, így az ára abszolút korrekt. Sajnos a magyar társadalom egyáltalán nincs tisztában az eü finanszírozásával.
2016. nov. 13. 16:59
 14/22 anonim ***** válasza:
58%

Kedves 13!

Az,hogy felkel és bemegy,nem kerül 300ezerbe,és ezt te is tudod! A szakma felhígulását pedig ez okozza,hogy buta kismamákat meg lehet ilyen összegekkel vezetni,hisz azt hiszik,hogy csakis a drága orvos a jó orvos.

De fizess csak a semmiért! És nem azt mondtam,hogy ne fizess,hanem előre nem momdja már meg,hogy mennyi lesz,mert honnan tudja mennyi dolga lesz egy szüléssel. Az én orvosomnak konkrétan kétszer 2 órát raboltam az életéből,ebből az egyik idején épp ügyeletes volt...

Marhára nem reális a 300ezer forint, ebben az esetben!

2016. nov. 13. 17:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok ismét

Off: Mondjuk nem értem, hogy miért is kellett lepontozni, amikor csak annyit írtam, hogy nekem mennyibe került az egész várandósság.

On: Nekem is adokim csinálta a genetikai UH-t, illetve az összes laborra ő adott beutalót a kórházba, ahol szültem. Amikor szülni mentem, minden laboreredményem ott volt a gépben. Terhesgondozásra egyébként a magánrendelőjébe jártam, időpontra, soha nem kellett 10 percnél többet várnom - ez fontos volt, mert végig dolgoztam és van egy nagyobb gyerek is, akiért bölcsibe kellett menni. Nekem bőven megérte a 275 ezer, maximálisan megbízom a dokimban...másodszorra szültem nála, de várandósságon kívül is hozzá járok.)

2016. nov. 13. 18:43
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szabolcs megye: Alkalmanként csak uh:10.000 ft(4 hetente), szülésre 40.000 ft-ot akarunk adni.
2016. nov. 14. 08:59
 17/22 anonim ***** válasza:
33%
A 300ezres abszolút reális, ha belekalkulálsz minden szűrést plusz havi egy terhesgondozást, és természetesen a laborokat. Így egy alkalom nagyjából 15-20ezerre jön ki, a többi a laboroknak az ára. Emellé jön a szülés díja. Nem mindenkinek kell ennyit kiadni, vidéken vszleg nem kerül ennyibe, mert nincs elég fizetőképes páciens. Aki meg megteheti, úgy gondolom, hogy annak nem hiányzik neki ez a pénz, és ezek általában nem a buta kismamák... :)
2016. nov. 14. 22:35
 18/22 anonim ***** válasza:

17-es!

9-es azt írta, hogy csak a szülés kerül ennyibe a dokinál, nem a terhesgondozás + szülés.

Tanulj meg értelmezni és fogalmazni légyszi.

"Nem mindenkinek kell ennyit kiadni, vidéken vszleg nem kerül ennyibe, mert nincs elég fizetőképes páciens. Aki meg megteheti, úgy gondolom, hogy annak nem hiányzik neki ez a pénz, és ezek általában nem a buta kismamák."

Persze aki, elszór 300.000Ft-ot egy szülésre az csak okos lehet szerinted! Szerintem inkább sznob.

De persze mi itt vidéken az 'occsó' orvosainkkal csak buta kismamák lehetünk, ja meg csórók és a dokik is tuti bénák, igaz?

2016. nov. 15. 10:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Én csak a terhesgondozásra írtam a 300ezret. Ha pl a Maternityben szeretnél szülni, akkor ehhez hozzájön még egy 500ezres szülés. :) Nem azért vagy buta, mert vidéken élsz (én is), hanem mert jelenleg a saját frusztrációidat rám szeretnéd kivetíteni, ami nem probléma ilyen hormontúltengések mellett. :) Azért adok ki én is ennyit az egész 9 hónapra, mert így kényelmes számomra. Soha nem kell várnom (első gyerekkel is 40.hétig dolgoztam), nem kell ideges, frusztrált asszisztensek és orvosok között lennem, mindenki kedves, segítőkész és szakmailag naprakész. Nekem számít a környezet is, a vizsgálók felszereltsége, az, hogy ne egy lepukkant helyen legyek. Ha emiatt sznob vagyok, akkor vállalom. :) A "buta" kismamák alatt azt értettem (és értetted volna te is feltételezem, ha nem csak a saját dühödre figyelsz), hogy ezt inkább az teheti meg, aki magasan kvalifikált és jól keres.
2016. nov. 15. 12:51
 20/22 anonim ***** válasza:

Semmiféle frusztrációm nincs, vitázni sem szeretnék, csak vidéki és a butázó jelző mellett nem tudtam elmenni!!("Nem mindenkinek kell ennyit kiadni, vidéken vszleg nem kerül ennyibe, mert nincs elég fizetőképes páciens. Aki meg megteheti, úgy gondolom, hogy annak nem hiányzik neki ez a pénz, és ezek általában nem a buta kismamák.")

Te magánklinikán szülsz, ott ilyenek az árak, itt nem erről volt szól. Az a főorvos a kórházi szülésért kér 300-at!

De ne mond nekem azt, hogy kórházban, kórházi felszereléssel, csak azért, mert a doki felkel és a kitolási szakaszt levezeti jár neki 300, mert ezzel nem értek egyet.

Max. a vizsgálati díj tízszeresét adnám.

2016. nov. 15. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!