Általában mennyibe kerül magánúton a terhesgondozás?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki írná ahol élek a terhesgondozás ingyen kritikán aluli. Ezért kérdezem,hogy magánrendelésen vizsgálatokért,és a szülésért mennyit fizettetek?
Terhesgondozás 9000Ft/ alkalom. Ha minden ok havonta kell menni. (Pécs)
Hol élsz?
2016. nov. 13. 13:32
4/22 anonim válasza:
3-as vagyok.
De nem csak hely függő, orvos és orvos között is tud több ezres különbség lenni.
2016. nov. 13. 13:34
5/22 anonim válasza:
#1-es válaszoló leírta az orvosom tarifáit :D
2016. nov. 13. 14:17
6/22 anonim válasza:
Budapesten inkább 10-15e között mozog egy alkalom. A szülés meg egy nagyobb összeg, de az nagyon orvosfüggő.
De ez csak a nőgyógyász.
Ha az összes vérvételt és uh-t is magán úton csináltatod, az nagyon megdobja.
Nézz utána Synlab oldalán.
Vagy pl. a Mensmentisnek van "kismama csomagja", úgy valamivel olcsóbb...
2016. nov. 13. 14:31
7/22 anonim válasza:
Dokimnál 275 ezer a terhesgondozás, rákszűrés, 36. heti baktériumtenyésztés és a szülés - mindez Budapesten.
(Nem tudom külön bontani, mert a teljes végösszeget fizettük neki részletekben, amikor havonta mentem hozzá.)
2016. nov. 13. 14:36
8/22 anonim válasza:
Bp, 15ezer/alkalom(4-5 hetente), genetikai UHt is ő csinálja, akkor sem kér többet. Vérvételre ad lapocskát, hogy mit írassak ki a háziorvossal. Ebben minden benne van, méhszájvizsgálat, uh is, kb 20 perc/alkalom. Szülés kb 100ezer, de vállal csak terhesgondozást is, szülés nélkül
2016. nov. 13. 14:47
9/22 anonim válasza:
Terhesgondozás 5000, UH-al 8000 Ft. A szülést én meg se kérdeztem, de 50000-re gondoltam. A fiam is ennél a dokinál született akkor nem fogadtam meg,de a végén ennyit adtunk neki. Viszont ugyanebben a kórházban a főorvos 300-at kér.
2016. nov. 13. 15:02
10/22 anonim válasza:
Alkalmanként 7. Rákszűrés 11 (terhesség alatt is ennyi). Bármilyen probléma (fertőzés...) szintén az emeltet számlázta a sima tarifa helyett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!