37 hét körüli kismamák! Hogy álltok a szexel?
Figyelt kérdés
Igazság szerint mi már a 36 héttől nem voltunk együtt, és a párom közölte is, hogy Ő már nem szeretne szeretkezni. Kicsit rosszul esett, de másrészt valahogy helyénvalónak is érzem. Kinél hogy megy ez? Ez problémát jelent szerintetek?2016. nov. 10. 15:55
1/1 anonim válasza:
Én a terhességeim vége felé voltam a legkívánósabb, egyszerűen frenetikus volt az együttlét a férjemmel! Picit mindkettőnket feszélyezett a pocakom hullámzása, a kidudorodo talpacskák☺, de annyira jó volt mindkettőnknek, hogy ezen túllendültünk. A kutyapózt és a kiskifli-nagykifli pózt részesítettük előnyben, akkor nem igazán láttuk a hasamat, legalábbis a férjem nem, én pedig nagyon élveztem a szerelmeskedést, nem érdekelt a pocakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!