38 hetes kismamák ti hogy álltok a szexel?
A párom már 3 hete hozzám sem nyúlt, mert azt mondja nem akar ártani a babának.
Én persze megoldom neki máshogy de ez olyan rossz nekem így.
Hiányzik a szex. Tudom hogy neki is de mégsem akarja.
Van még valaki ilyen helyzetben?
Nálunk 36 hetesen mondta a párom, hogy még egy hétig nem akarja, mert nem akarja beindítani vele... Teljesen kiakadtam emiatt, mert idáig tiltva volt, mert koraszüléssel voltam veszélyeztetve és én nem engedtem, hogy nehogy baj legyen. Erre mire lehetne, meg elutasított... Aztán este csak meg történt, aminek meg kell... Apa nem bírt már magával... :D És nem indult be a szülés... Talán bátrabb lesz már, mert most meg jó lenne lassan kicsalogatni bentről a kicsit...
Mond meg a párodnak, hogy nem tud ártani a babának, hisz védve van ott bent! És a koraszülés se veszélyeztet, úgyhogy nyugodtan lehet élni házas életet. ;)
37 hkm
Én ugyan még csak 28 hetes vagyok de már 2 hónapja! nem szexeltünk... gondolhatod! :-) És van egy olyan érzésem hogy amíg meg nem született a pici, addig nem is lesz már szex. A párom ugyanígy áll hozzá mint a férjed, meg hát kicsit ódzkodik is hogy ott van bent egy kis emberi lény. Igazából nekem annyi szerencsém van hogy a terhességem alatt kb 2 hét volt amikor kívántam a szexet. Szóval szerencsére nem hiányzik nekem sem, meg hát én is féltem a babát, pedig tudom hogy semmi baja nem lehet, de mégis...
Ne aggódj, neked már nincs sok a szülésig, utána bepótolhattok mindent! :-)
Persze én is féltem a babát de ő sokkal jobban.
Tegnap este szeretkeztünk végre és a párom akarta, ő kezdeményezett.
Természetesen sajnos nem tartott tovább maga a lényeg 1 percnél ennyi kihagyás után, de már mind a kettőnknek nagyon hiányzott.
És nagyon jó volt, pedig nagyon vigyáztunk a babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!