19 és 20 hetesen is lányt mondtak. Szerintetek változhat még? (Nem merem beleélni magam, lentebb leírom miért. )
A 2. fiamnál a 18 hetes genetikai uh-n lányt mondtak, majd 19 hetesen az orvosom már fiút mondott, és utána végig fiút.
Most 19 hetesen az orvosom lányt mondott, és most 20 hetesen voltam a genetikai uh-n, és ott is lányt mondtak.
4 hét múlva megyek megint orvoshoz, akkor újra megnézzük, de addig is izgulok.
A genetikai uh-t a nogyogyaszati rendelesen csinaltak neked? Tehat nem a dokid? Elso babanal.
Azt azert vedd figyelembe, hogy ha bemesz egy ismeretlen orvoshoz, szonografushoz, akinel megfordulnak egy nap kb. 50-100-an es rakerdezel, hogy fiu vagy lany, nem fog mindent megtenni, hogy biztosat tudjon mondani neked, csak tippel egyet, mondvan ugyis mindegy, mit mond, nem vagy a betege, nem fizetsz neki.
En hasonloan jartam, mint te eloszor, vesegorcs miatt a terhes ambulanciara mentem, megultrahangoztak, azt mondtak fiu, egy teljesen ismeretlen doki. Ra par hetre a sajat orvosom pedig biztosra mondta, hogy lany.
A sajat orvosa mindenkinek azert alaposabb es biztosabbat tud mondani a baba nemet illetoen, szoval ha most o mondta, hogy lany ketszer is, akkor biztosan lany lesz.
2 lanyom van, ha fiu, azt egyertelmuen meg tudjak mondani, ha lany, akkor meg keresgelik ugyan, hogy van-e ott valami, bizonytalanabb kicsit megmondani, de pont ez adja a bizonyossagot, hogy ha nincs semmi ott, ahol lenni kellene, akkor tuti lany :-)
Köszönöm a választ!
A 2. fiamnál az orvosom a 19. héten egyértelműen látta, hogy fiú, és nem értette miért mondtak a genetikai uh-n lányt.
Most ugyancsak a 19. héten nem látott semmit a lába között, így azt mondta szerinte lány, de legközelebb újra megnézi.
Én a 18.hetes UH-n kerdeztem meg eloszor az orvosom(marhasagnak tartom 12 hetes korban ezt kerdezgetni -.-)...Nekem azt mondta h 70/30 hogy lány. ...es higy nem azert mondja hogy lány,mert lány, habem azért lány,mert nem fiú...25 éves tapasztalata ezt mondatja vele...20.héten elmentunk 4D-re...ott is kislányt mondtak, és azóta se villantott zacsit (28hkm) ugyhogy mi a 4D ultrahang utan kezdtuk el megvenni a lanyos babaruhakat.
A babakocsi igy is ugy is piros lett volna, ha 3as iker fiaim lettek volna is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!