12. heti ultrahangon fiút láttak, változhat még?
Figyelt kérdés
Nagyon jó minőségű géppel nézte egy nagyon jó orvos. Létezik, hogy téved, vagy ez már biztos szerintetek?2016. márc. 23. 19:57
1/11 anonim válasza:
Ne vedd biztosra!Bizony, előfordulhat, hogy téved. 2 eset is volt az ismerőseim körében. Mindkét esetben kislány lett végül.
2/11 anonim válasza:
Nekünk azt mondták akkor hogy fiú, fiunk is született, bár szerintem inkabb tűnt a köldökzsinórnak akkor a képeken mint másnak..:-) de nekem is van olyan ismerősöm akinek azt mondták fiú, aztán megis kislány lett.
3/11 anonim válasza:
Nekünk fiút mondtak 12 hetesen, kislány lett.
4/11 anonim válasza:
Nekem 12 hetesen fiút mondtak. Aztán más okból kellett uh 13.héten is akkor is fiút tippeltek. 16 hetesen voltam a következő uh-n ott már lányt mondtak (4d is volt), majd a genetikán 20hetesen is látszott hogy kislány. :)
A 12.hetit ne vedd 100%-nak.
5/11 anonim válasza:
Szia! A 12. héten nekem is fiút mondtak elég biztosra, 16.. héten nem volt tipp se mert a köldökzsinór pont eltakarta, de pénteken megyek 19. hetire, kíváncsi vagyok hogy mit mondanak. Még reménykedem egy kislányban :) Ha gondolod majd megírom mi lett nekünk :)
6/11 anonim válasza:
Nekem fiú lett, a 11. héten látták először.
7/11 anonim válasza:
Kisfiút mondtak nekem is a 12.héten, a 18.héten már teljesen biztosra mondták és meg is mutatták.
8/11 anonim válasza:
egyik ismerősömnek 100%ra mondták a 12.heti uh-n, hogy kisfiú, még képet is kaptak róla, aztán a 18.hetin közölték velük, hogy kislány!
9/11 A kérdező kommentje:
A köldökzsinór nem takarta, mert a vállán volt éppen. Azért még reménykedem. :) A következő UH még soká lesz.
2016. márc. 24. 08:22
10/11 anonim válasza:
Nekem ketten is fiút mondtak a 12. héten...nagyon várom a következő uh-t, de még nagyon soká lesz....én úgy érzem pedig, hogy kislány....
13+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!