Néha nem naponta nem is hetente árthat a babának ha megkivánom az energiaitalt és iszom is egyet? Még 7hetes leszek!?
hát, én terhesség előtt heti 3-4-et biztosan megittam. Terhesség alatt a férjeméből 1-1 kortyot, valahogy úgy voltam vele, ennyit ki kell bírnom. Hozzáteszem nekem semmi bajom nem volt az ég világon, a legvégén gyomorégés, de ennyi, így ezt simán be tudtam vállalni, nem éreztem nagy lemondásnak. A végén, 36 hetesen ittam meg 2-t egy nap, de csak mert a munkahelyemmel gyerekeket vittünk a balatonra és nem mertem megkockáztatni, hogy lankadjon a figyelmem, és mivel előtte sokáig nem ittam, megtette a hatását.
Szerintem hetente-kéthetente ha 1-1dl-t megiszol, nem fog ártani, de ha nem muszáj, én nem innék a helyedben.
Kedves kérdező! Nem mondom azt ,hogy ez egy jó dolog lenne.De szerintem egy két fél pohártól semmi bajod nem lesz.
Sokan kávéznak várandósan és alkoholt is fogyasztanak. Persze mind mértékkel és orvos ajánlásával( ige az alkoholt is )
Csak azért mondom az alkoholt mert amikor anyukámnak keményedett a hasa az orvos mondta neki,hogy igyon egy kevés alkoholt. Tényleg keveset.
Amikor velem volt terhes (az mondjuk régen volt) akkor alkoholos infúziót kapott. Engem is meglepett
Itt nem a koffeinnel van a gond. Hanem minden mással, amit az energiaital tartalmaz és pl a colaban/kávéban nincsen!
Én néha megiszom 1 dl colat kb hetente ha nagyon kívánom. Terhességem előtt minden másnap energiaitaloztam. Azóta nem! A taurin meg a többi cucc ami az energiaitalban van nem tesz jót!
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!