Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Néha nem naponta nem is...

Néha nem naponta nem is hetente árthat a babának ha megkivánom az energiaitalt és iszom is egyet? Még 7hetes leszek!?

Figyelt kérdés
2016. nov. 7. 06:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
44%

hát, én terhesség előtt heti 3-4-et biztosan megittam. Terhesség alatt a férjeméből 1-1 kortyot, valahogy úgy voltam vele, ennyit ki kell bírnom. Hozzáteszem nekem semmi bajom nem volt az ég világon, a legvégén gyomorégés, de ennyi, így ezt simán be tudtam vállalni, nem éreztem nagy lemondásnak. A végén, 36 hetesen ittam meg 2-t egy nap, de csak mert a munkahelyemmel gyerekeket vittünk a balatonra és nem mertem megkockáztatni, hogy lankadjon a figyelmem, és mivel előtte sokáig nem ittam, megtette a hatását.

Szerintem hetente-kéthetente ha 1-1dl-t megiszol, nem fog ártani, de ha nem muszáj, én nem innék a helyedben.

2016. nov. 7. 12:51
 22/29 A kérdező kommentje:
Igazàból csak ma reggel.ugy ébredtem fel hogy nagyon de nagyon kivànok még ha csak 1kortyot is! Tergeseg előtt napi 1-2 volt hogy 3om is lement! Köszönöm a választ!!
2016. nov. 7. 13:05
 23/29 anonim ***** válasza:
64%
Azért örülök, hogy valaki ebben éli ki a perverzióját, hogy lepontozza az embert...
2016. nov. 7. 13:43
 24/29 anonim ***** válasza:
46%

Kedves kérdező! Nem mondom azt ,hogy ez egy jó dolog lenne.De szerintem egy két fél pohártól semmi bajod nem lesz.

Sokan kávéznak várandósan és alkoholt is fogyasztanak. Persze mind mértékkel és orvos ajánlásával( ige az alkoholt is )

2016. nov. 7. 14:10
 25/29 A kérdező kommentje:
Erős dohanyos voltam amint meg tudtam hogy babát várok le is raktam ahogyan az energia italt is! A cigit egyáltalán nem kivánom nem is gondolok rá ahogy az energia italt sem iszom csak most nagyon megkivántam! De erről meg kérdezem majd az orvost is hogy nagyon nagy ritkán 1-2 kortyot lehet e! Alkoholt az semmi képp sem fogyasztanék!
2016. nov. 7. 21:40
 26/29 anonim ***** válasza:

Csak azért mondom az alkoholt mert amikor anyukámnak keményedett a hasa az orvos mondta neki,hogy igyon egy kevés alkoholt. Tényleg keveset.

Amikor velem volt terhes (az mondjuk régen volt) akkor alkoholos infúziót kapott. Engem is meglepett

2016. nov. 8. 11:03
 27/29 anonim ***** válasza:

Itt nem a koffeinnel van a gond. Hanem minden mással, amit az energiaital tartalmaz és pl a colaban/kávéban nincsen!

Én néha megiszom 1 dl colat kb hetente ha nagyon kívánom. Terhességem előtt minden másnap energiaitaloztam. Azóta nem! A taurin meg a többi cucc ami az energiaitalban van nem tesz jót!

34 hkm

2016. nov. 8. 15:00
 28/29 A kérdező kommentje:
Pálinkát ajánlotak nekem is a szülésznő még anno hogy eltudjak lazulni és könnyebben udjak aludni! De persze nem ittam!!
2016. nov. 9. 07:23
 29/29 anonim ***** válasza:
1-2 kivételel már nem tartalmaz taurint az energia ital.
2016. nov. 9. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!