Energiaital függő voltam napi 2-3db-ot megittam.12napja vásároltam egy turmixgépet és úgy döntöttem az energiaitalt leváltom gyümölcsökre.31 éves 180cm magas 85-87kg-s férfinak kb mennyi gyümölcsöt kellene fogyasztani naponta, és milyeneket?
Figyelt kérdés
Úgy szoktam csinálni, hogy egy narancsot, kiwit, banánt,körtét vagy almát feldarabolok és felöntöm egy kis narancslével vagy almalével hogy ne legyen nagyon sűrű. 12 napja nem nyúltam energiaitalhoz! :-)2015. dec. 11. 01:44
1/3 anonim válasza:
Ez nem függőség én napi 3-4 et iszok
2/3 anonim válasza:
De az! Ugyan olyan, mintha kavet innal napi 4szer. Fuggoseg. Itt az a kerdes, hogy ez karos-e a szervezetnek. Tok mindegy, hogy mennyi...itt a rendszeressegrol van szo. Ha csak 2 szal cigit szivsz el naponta is fuggo vagy...😊
3/3 anonim válasza:
Így van, az már függőség, ha nem tudod lerakni, és napi szinten késztetést érzel rá. Hogy mennyi gyümölcsöt fogyasszál... hát annyit, amennyi jól esik... Nincs limit... Meg ott az ásványvíz vagy a tea, ha nagyon akarsz inni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!