Lehet-e szolariumozni terhesen? Mondjuk heti 2 alkalommal 5 percet? 18km
Szerintem a hajfestés ma már nem is különleges szépészeti eljárás:)Már nagyanyáink is festették a hajukat diólevé főzettel stb...
Ez az egy cicababa mániám van igen:a hajfestés.De se műköröm se szoli,se műmell,póthaj műszempilla,vakolatnyi smink...
mondjuk műlábam még lehet...:D :D :D
A belső kisugárzásommal sincsen semmi baj,eddig hál Istennek:D
Mióta kismama vagyok,pláne ragyogóan érzem magam.
A hajfestést lehet kíméletes anyaggal csinálni, amiben nincs ammónia.
A szolit nem lehet kíméletesen csinálni mert a sugárzás ugyanaz.
Ennyi a különbség, semmi extra logika nem kell hozzá hogz valaki rájöjjön hogy ha valaki hajat festet azzal nem feltétlenül veszélyezteti a babát, a szolival sajnos igen.
Az meg aki terhesen motorozik, meg aquaparkozik, hát ők no comment. De tényleg.
Mindenki maga döntse el, hogy mit, és hogy csinál.
Az ilyen és ehhez hasonló kérdések mindig nagy port kavarnak a kismamák között. Jókat lehet vidulni a válaszolók hülyeségein. Akár ezt, akár azt mondják. Olyan helyen dolgozom, ahova sok gyereket hoznak be a szülők. Lehet az cicababa vagy hétköznapi anyuka a többségük arra sem képes, hogy rászoljon a gyerekére, hogy ne nyúlkájon a dolgokhoz. Köszönni meg csak akkor tanulnak majd meg, ha a Tescoba "jó napot"-ra nyílik az ajtó. A végeredmény kevés kivétellel ugyanaz! És ezt a szülők észre sem veszik, mert az ő pici porontyuk a legtökéletesebb mindenben.
Én is láttam, már jajgató 3 hónapos terhest, meg szolibarna óriáshasút is.
Az én véleményem:
Magamon kívül az összes kismamát leszarom nagy ívben, mert úgyis mindegyik "okosabb" nálam.
Nem érdekel más ember terhessége!
Nem idegesítsem feleslegesen magam miattuk!
Ez a kérdező kérdésére nem válasz és lehet sokan lepontozzák, csak már unalmas mindig ugyanazt a témát századszor is lehámozni és ide-oda adogatni az "én vagyok a jobb-te vagy a rosszabb, én tudom jól-te tudod rosszul, te felelőtlen vagy-én nem" témát.
Szia!
Nekem három gyermekem van. 10,7 és 3 évesek.
12 éve vagyok egy női szépségszalon vezetője ill. egyik fodrásza. Én a terhességeim alatt is dolgoztam ugyan úgy, és az utolsó 3 hétben voltam úgy, hogy már nem vállaltam vendéget a sok állás miatt. Általában napi 6-8 órát dolgozom. Én műkörmöt is hordok és szolizok is, ez akkor sem volt másképp. Mondjuk mi nagyon korszerű gépeket használunk és rendszeresen karban tartjuk őket. A terhességeim könnyűek voltak, de nem is vagyok egy "elhagyom magam" típus. A gyermekeim egészségesek, időben jöttek, mindegyiket tudtam szoptatni. Szülés után rövid időn belül rendbe jöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!