Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet-e szolariumozni terhesen...

Lehet-e szolariumozni terhesen? Mondjuk heti 2 alkalommal 5 percet? 18km

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 10:21
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem a hajfestés ma már nem is különleges szépészeti eljárás:)Már nagyanyáink is festették a hajukat diólevé főzettel stb...

Ez az egy cicababa mániám van igen:a hajfestés.De se műköröm se szoli,se műmell,póthaj műszempilla,vakolatnyi smink...

mondjuk műlábam még lehet...:D :D :D

A belső kisugárzásommal sincsen semmi baj,eddig hál Istennek:D

Mióta kismama vagyok,pláne ragyogóan érzem magam.

2010. ápr. 28. 13:24
 32/38 anonim ***** válasza:
67%

A hajfestést lehet kíméletes anyaggal csinálni, amiben nincs ammónia.

A szolit nem lehet kíméletesen csinálni mert a sugárzás ugyanaz.

Ennyi a különbség, semmi extra logika nem kell hozzá hogz valaki rájöjjön hogy ha valaki hajat festet azzal nem feltétlenül veszélyezteti a babát, a szolival sajnos igen.

Az meg aki terhesen motorozik, meg aquaparkozik, hát ők no comment. De tényleg.

2010. ápr. 28. 13:28
 33/38 anonim ***** válasza:
72%

Mindenki maga döntse el, hogy mit, és hogy csinál.

Az ilyen és ehhez hasonló kérdések mindig nagy port kavarnak a kismamák között. Jókat lehet vidulni a válaszolók hülyeségein. Akár ezt, akár azt mondják. Olyan helyen dolgozom, ahova sok gyereket hoznak be a szülők. Lehet az cicababa vagy hétköznapi anyuka a többségük arra sem képes, hogy rászoljon a gyerekére, hogy ne nyúlkájon a dolgokhoz. Köszönni meg csak akkor tanulnak majd meg, ha a Tescoba "jó napot"-ra nyílik az ajtó. A végeredmény kevés kivétellel ugyanaz! És ezt a szülők észre sem veszik, mert az ő pici porontyuk a legtökéletesebb mindenben.

Én is láttam, már jajgató 3 hónapos terhest, meg szolibarna óriáshasút is.

Az én véleményem:

Magamon kívül az összes kismamát leszarom nagy ívben, mert úgyis mindegyik "okosabb" nálam.

Nem érdekel más ember terhessége!

Nem idegesítsem feleslegesen magam miattuk!

Ez a kérdező kérdésére nem válasz és lehet sokan lepontozzák, csak már unalmas mindig ugyanazt a témát századszor is lehámozni és ide-oda adogatni az "én vagyok a jobb-te vagy a rosszabb, én tudom jól-te tudod rosszul, te felelőtlen vagy-én nem" témát.

2010. ápr. 28. 15:54
 34/38 anonim ***** válasza:
38%
gratulálok a sok szolis kismamának.gondolom a plázacica kategóriából vagytok akiknek terhesen is az a legfontosabb h minél jobban nézzetek ki,a baba meg le van tojva.hát mondhtaom,felelősségteljesek vagytok....
2010. ápr. 28. 16:40
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
Egy újabb hajfestegető :)
2010. ápr. 28. 16:42
 36/38 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó! Az az ő bajuk, hogy felelőtlenek, de totál igazad van egyébként. Én ettől még nyugodtan alszom, és egy percig nem kockázatok semmi bajt a saját babámnál.De még le is pontozgatnak, ha egy válasz nem tetszik nekik.Szegény kérdező, ez már rég nem a kérdéséről szól. De szerintem jogosan háborodtunk fel azon, hogy le lettünk igénytelenezve.Ez nálam is kiverte a biztosítékot.Hogy ha valaki nem szolizik terhesen, akkor már tenyeres- talpas asszonyság!Ezt nem hagyhattam szó nélkül..
2010. ápr. 28. 16:45
 37/38 anonim ***** válasza:
Ezzel egyetértek, én is kiakadtam volna.
2010. ápr. 28. 16:58
 38/38 anonim válasza:
55%

Szia!

Nekem három gyermekem van. 10,7 és 3 évesek.

12 éve vagyok egy női szépségszalon vezetője ill. egyik fodrásza. Én a terhességeim alatt is dolgoztam ugyan úgy, és az utolsó 3 hétben voltam úgy, hogy már nem vállaltam vendéget a sok állás miatt. Általában napi 6-8 órát dolgozom. Én műkörmöt is hordok és szolizok is, ez akkor sem volt másképp. Mondjuk mi nagyon korszerű gépeket használunk és rendszeresen karban tartjuk őket. A terhességeim könnyűek voltak, de nem is vagyok egy "elhagyom magam" típus. A gyermekeim egészségesek, időben jöttek, mindegyiket tudtam szoptatni. Szülés után rövid időn belül rendbe jöttem.

2010. ápr. 29. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!