A 18 heti genetikai sima ultrahang helyett el lehet e menni
4 d ultrahangra?
Figyelt kérdés
hogy van ez, ha nem a kötelező 18-hetire megyek,hanem inkább 4 d-re az is megfelelő,adnak a 4 d-ről is valami leletet? szoval kiváltható a 4-d vel?
2008. okt. 4. 22:15
1/8 anonim válasza:
Nem válthatja ki, kötelező! Szakembertől tudom, hogy a 4D inkább mozizásra való, a genetikai rendellenességeket a sima 2D-n lehet kiszűrni.
2008. okt. 4. 22:19
2/8 anonim válasza:
Adnak ott is leletet,de nem hinném,hogy kiváltható vele.Mi mindig 4d-re járunk,de a kötelezőket nekem is a kórházban csinálja a dokim.Azért kérdezd meg.Habár most jut eszembe,a 30 hetes uh-t 4d-vel csinálta a magánrendelőjében és mondta,hogy a kórházba így nem kell menni,csak 32 hetes vérvételre.
31heteske
2008. okt. 4. 22:22
3/8 A kérdező kommentje:
tudom, hogy kötelező, csak én egybe gondoltam a kettőt, nem e lehet:)) majd megkérdezem a 4-d dokit.azért köszike
2008. okt. 4. 22:23
4/8 anonim válasza:
Adnak a 4D-n is leletet, de nem váltja ki a a 18. heti genetikai UH-ot. Viszont azután érdemes elmenni egy 4D-sre is mert ott viszont ekkor már nagyon klasszul látszik a kis picur.
2008. okt. 4. 22:23
5/8 anonim válasza:
Hűű!! Ez elgondolkodtatott. Amikor terhes voltam a második fiókámmal, akkor magánba jártam. Ennek ellenére a doki a 18 hetes genetikaira beküldött a kórházba, azt mondta, ott kell csináltatni, mert az a hivatalos eljárás. Nos ez két éve volt, de szerintem nem váltható ki. Egyébként 4D-n nekem mindkét pasimmal csináltak 2D-t is, és genetikai szűréssel kezdték. Utána volt csak mozizás :o)
2008. okt. 4. 22:35
6/8 anonim válasza:
Vannak olyan helyek, ahol leletet is adnak, és normálisan megvizsgálnak, de legtobb helyen csak moziznak.
Ahol megvizsgalnak, ott szerintem eleg, ha azt megmutatod a nodokidnak, kérdezz rá.
Illetve van olyan is, 4ds helyeken csinalnak 2d-set is, leletekkel, normalisan, 2 in 1 egyszerre letudhatod a kettot, és akkor nem kell becaplatni a korhazba.
2008. okt. 4. 23:24
7/8 anonim válasza:
A 18. heti genetikai UH kötelező. magyarán a dokidnak meg kell csinálnia. Ha akartok elmehettek 4D-sre, de azok nem hivatalos adatok, márpedig a hivatalos adatoknak be kell kerülniük a kiskönyvedbe.
23 hetes kismama
2008. okt. 5. 11:40
8/8 A kérdező kommentje:
köszi mindegyikötöknek, azt olvastam valahol hogy 4d genetikai uh. ezért is merült fel ez a kérdés bennem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!