Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apukák! Mit szólnátok ha a...

Apukák! Mit szólnátok ha a feleségetek 3 héttel később közölné veletek hogy terhes?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy alkalmat szeretne pl.: szülinap, karácsony...stb. hogy esne hogy 3 hétig nem szól? számítana? rosszul esne?
2016. nov. 4. 20:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Én az első gyerekkel hajnali négykor csináltam a tesztet, és fel is ébresztettem azonnal. :D

Ettől még a szülinapra kitalálhatsz valami külön ünneplést.

Már csak azérte sem titkolnám, mert lehet hogy 3 nap múlva hányni fogsz vagy egyéb tüneted lesz...

2016. nov. 4. 21:08
 12/20 A kérdező kommentje:

igen, kedves utolsó a rosszullétekre én is gondoltam :) hát nem vagyok az a hányós típus tehát tuti lebuknék :)

utolsó elötti nem nem fordítottam meg a szituációt de így jobban belegondolva először örülnék mikor megtudom de mikor kiderül hogy nem 4 hetes hanem már 7 hetes terhes az már nem tetszene.

2016. nov. 4. 21:13
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Kizárt, hogy ennyi ideig titkoljam. Fordított esetben nekem is rosszul esne.
2016. nov. 4. 21:15
 14/20 anonim ***** válasza:
22%

Elso vagyok, nem tudom ki pontozott le. Mindegy is, kerdezo, azt kihagytam, hogy ez az egy het alatt, verzessel korhazba kerultem.

Szerencsere nem lett gond, de a terhessegek 25 % - a vetelessel vegzodik a 12. hetig, ugyhogy ne varj harom hetet, par nap vagy egy het meg belefer, de szerintem az is csak akkor, ha nincs ra alkalom.

2016. nov. 4. 21:57
 15/20 anonim ***** válasza:
79%

Anelkul is ajandeknak vennèm, hogy èpp ünnepnap sem lenne..:)

Nem szeretnek kimaradni egy boldog percből sem. Ha a csaladnak , baratoknak kivárjuk azt mondom oke, de sztem apának joga van azonnal tudni :)

2016. nov. 4. 22:43
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Én is vártam és a szülinapján mondtam el, óriási volt az öröm és a meglepetés. De ehhez ilyen típusú pasi kell mint amilyen az enyém. Nem akad fenn ilyen marhaságokon hogy 3 hétig titkoltam.. annál sokkal nagyobb volt az öröm. Utólag kérdezte hogy hogy bírtam ki hogy el ne kotyogjam magam, mire válaszoltam hogy húúú, baromi nehezen. Jót nevettünk rajta, semmi sértődés nem volt.
2016. nov. 5. 06:14
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Elmondtad kerdezo? Volt orom? :)
2016. nov. 5. 17:42
 18/20 A kérdező kommentje:

szia, kedves utolsó és mindenki :)

igen elmondtam, csináltam reggel is tesztet, igaz olyan volt mint a tegnapi de még is csak pozitív, és megmutattam neki :) előszőr ledöbbent és azt kérdeztem "de hogyan?" hát ekkor kicsit furán néztem rá, a döbbenet után jött a sok szeretlek meg a nagyon jó hír és a fiúnknak is mondtuk hogy lesz kis tesó aki széles vigyorral bológatott, bár még csak 2 éves tehát nem tudja még mi lesz itt 9 hónap múlva :) de örülünk. köszönöm a válaszokat.

2016. nov. 5. 20:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! :))

Bár én a gyerkőcöt még nem avattam volna be. Ne haragudj, nem rossz szándékból írom, de óvatosan azért, pár hétig még ne tudatosítsd benne, mert a 12. hétig azért van rizikó, így őt is megviselhetné,hiába még annyira nem érti.

Áprilisban 6 hetes pár naposan elöntött hirtelen a vér, sz.r lett volna a gyerekeimnek is elmagyarázni mi történt(2 és 6 évesek). Így most is vártunk, bár anyósom elkottyantotta 10 hetesen nekik, nem tudta, hogy még nem tudják! :D

Sok boldogságot és jó egészséget! :)

2016. nov. 6. 09:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudtam volna titkolni.

A férjem képben van, hogy hol tartok a ciklusban. Mindig bejelentem, mikor jön meg, azt meg nem hazudnám be szívesen...

Gratulálok Nektek!

2016. nov. 6. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!