Mitől lehet élénk piros folyásom?
Figyelt kérdés
2.levél tabim szerdán fogyott el. Most a 7napos szünet második napján járok. Tegnap délután 2x lefeküdtem a barátommal. Az első alkalomkor nem volt semmi, a 2.menet után élénk piros vér kezdett el folyni belőlem.(tabi szedése közben kb fél időkor volt egy napig barnás folyásom) de ilyen még sose volt, hogy élénk piros vér folyt belőlem szex után(az ki van zárva, hogy valamit megsértett, mert nem fájt semmim, meg nagyon gyengéd volt..) elkönyveltem annak, hogy biztos megjön.. Este mikor elmentem wcre folyt ki belőlem.. De éjszakára teljesen elmúlt.. Reggel se volt már. Délelőtt még 1x összebújtunk utána se volt semmi meg most sincs.. 2.nap vagyok jelét se érzem, hogy meg fog jönni, hasam kicsit most elkezdett fájni de nem úgy.. Olyan másképp.. Az volt nekem még nagyon furcsa, hogy most akartunk vacsizni fözőkolbászt(imádom) megéreztem a szagát és a konyha közepére behánytam... Jött az 1 perces néma csönd... Most mi van? Szerintem kizárt, hogy valami hányásos vírust elkaptam, mert ezen kivűl nincs semmi bajom. Szerintetek lehetek terhes ? Tabit nem hagytam ki, antibiotikumot nem szedtem, se más gyógyszert max a 21 napban 2-3db fájdalom csillapítót, meg lándzsásutifüvet.. Még annyit, hogy vasárnap is hánytam meg többször szúrt be a hasam tabi szedése alatt.. Illetve 1-2 hete nagyon fáradékony vagyok.. Este 9től reggel 7 ig simás alszok ami rám nem jellemző.2016. nov. 4. 17:22
1/4 anonim válasza:
Ha csinálsz egy tesztet, kiderül.
Szabályosan szedett gyógyszer sem 100%, sajnos.
2/4 A kérdező kommentje:
Szabályosan szedtem. Most azon gondolkozok, hogy vajon kiütötte e valamelyik gyógyszer vagy a híg székletem e (ami nem hasmenés volt) (cataflamot, saridont, meg lándzsás utifüvet szedtem, mert pár napra bedurrant a torkom)
2016. nov. 4. 17:30
3/4 anonim válasza:
Szabályosan szedett gyógyszer mellett kevésbé hiszem, pláne ha élénk piros vér folyt belőled, nagyjából időben. A hányás fura. Egy tesztet mindenképpen érdemes lenne csinálni, ki tudja.
4/4 anonim válasza:
Szedtél egyéb gyógyszert és hasmenésed is volt... ezek mellett kiegészítő védekezést kell használni!!!!!!
Csinálj tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!