Már napok óta nagyon fáj a derekam. 2 napja viszont alig kapok levegőt, szúr a tüdőmnél, még mindig teljesen fent van a hasam. Ég a nyelőcsövem, gondolom a gyomorsav miatt, ma reggel hánytam is. Nem tudok semmit csinálni, már feküdni se jó, mert háton fekve majd meg fulladok, oldalt meg szúr a tüdőmnél, nagyon szenvedek már. 38 hkm
Én azon csodálkozom hogy elég jól viselem, de lehet azért mert még nem elég idős a terhességem, pedig már a 31. hétbe lépek de nekem semmi panaszom nincs. Tele vagyok energiával meg minden.
Ilyenkor (30-31 hetesen) még te is jól viselted?
Könnyű szülést kívánok neked és magamnak is!
2016. nov. 2. 14:34
2/7 anonim válasza:
Nincs szerencséd.
Én 37. hétig dolgoztam pultosként.
Utána is tökéletesen jól voltam, egyedül jártam CTG-re kocsival (30 km-re, Pestre).
Szülés napján is voltam CTG-n, majd vásárolgatni, és a kasszánál kezdett folyni a vizem. Még hazakocsikáztam, és utána szóltam a férjemnek. Ragaszkodott hozzá, hogy ő vigyen be, pedig simán elvezettem volna a kórházig.
Jóslóm sosem volt.
Kitartás, már csak 2-3 hét!
2016. nov. 2. 14:56
3/7 anonim válasza:
Nekem szörnyű volt az utolsó három hét! (Mondjuk a 42. héten szültem...). Engem is reflux gyötört éjszakánként, annyira fájt a derekam, hogy szó szerint alig bírtam járni, 4 órákat aludtam, állandóan hulla fáradt voldtam (körülöttem meg mindenki: "Most aludd ki magad, mert többet úgysem fogod"... köszi, azt én is tudom, de parancsra nem megy). Iszonyú székrekedésem is volt, állandóan melegem volt. Fájtak a térdeim, az ujjaim meg annyira, hogy sírni tudtam volna, amikor behajlítottam őket. Az érdekes az, hogy a 38. hétig semmi bajom nem volt. Szumma szummárum, nekem nagy nyűg volt a terhesség vége. Most 7 hete, hogy szültem, kb. 3 hete nagyjából minden panaszom elmúlt (a térdem még fáj egy kicsit).
2016. nov. 2. 15:02
4/7 anonim válasza:
Derékfájdalmam nekem is van, de csak akkor ha megterhelem, nagyobb séták után mondjuk. Az alvással van egyedül nagyobb gondom, mert 1-2 óránként felkelek pisilni, utána 5-10 percekig szenvedek mire megtalálom a kényelmes pózt az alváshoz. Kb. 5 kispárnával alszom, hogy jó legyen. Gyomorsavval hál isten nem nagyon volt gondom, inkább az elején éreztem.
De kitartás, már nincs sok vissza 😉😊.
34+4 hetes 😊.
2016. nov. 2. 15:13
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem is fájnak az ujjaim mikor behajlítom. Az mitől van? Na meg a székrekedésről ne is beszéljünk..már a vastablettát is abbahagytam pedig szednem kéne, de ígyis jó ha 3 naponta tudok menni wcre.
2016. nov. 2. 15:14
6/7 anonim válasza:
nezd a jo oldalát,lehetne rosszabb is..nekem ehhez amiket leirtal a gyerekeim hazahoztak egy franko kalici vírust.. Szted?:) de max 2 het es megszulunk,kitartas:)es konnyu szülést
2016. nov. 2. 15:18
7/7 anonim válasza:
Nyugi én ugyan így szenvedek.éjjelente 4óra alvás utána csak forgolódok,reggelre hányingerem van a savamtöl.szemérem csontom iszonyatosan fáj a baba annyira nyomja a bordáimat a cicimhez hogy oldalt feküdni lehetetlenség de már háton se jó.székrekedés és aranyér....allig várom már hogy vége legyen pedig első babó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!