Hasmenes terhesseg vegen mit jelent?
Sziasztok!
Elkezdett ma hajnali 3tol gorcsolni a hasam,mintha elrontottam volna es elkezdett fajni a derekam is.
Gyorsan rohantam a wcre,mert ereztem hogy valami nincs rendben es elkezdet menni a hasam,folyamatosan.
Semmivel nem ronthattam el a gyomromat,mindig figyelem hogy mit eszek.
Hányadik héten vagy?
Én az elsőt két napig tartó hasmenés után szültem meg, a 40. héten.
"Semmivel nem ronthattam el a gyomromat,mindig figyelem hogy mit eszek."
Ilyen nincs, mert egyrészt akármivel el tudod rontani a gyomrod, ha vagy többet eszel belöle a megszokottnál, (vagy csak jobban megterheli a gyomrodat, mert kevés hely van a baba miatt), másrészt meg egy vírusfertözést bárki és bárhol kaphat - szóval az odafigyeés nem ér semmit.
38.hetben vagyok,ez eddig nem volt de most szaladgalhatok folyamatosan a wcre.
En nem tudtam hogy van ilyen terhesseg alatt,elso babamat varom.
Nem ettem ossze semmi olyat,figyelek hogy mennyit eszem es hogy mit,megterhelni se terheltem a gyomromat.
Virust meg nem hiszem hogy elkaptam volna,mert jo par napja bent vagyok csak a lakasban es nalunk senki nem volt beteg.
Bocs, nem kötözködni akarok, csak tisztázni a dolgokat.
"Virust meg nem hiszem hogy elkaptam volna,mert jo par napja bent vagyok csak a lakasban es nalunk senki nem volt beteg."
Azért gondolom, az összes rokon, családtag közt van, aki az elmúlt két hétben emberek között volt, és nem a bezárt lakásban ültök heteken keresztül. Márpedig ha találkoznak emberekkel, akkor bármikor elkaphatnak - és továbbadhatnak - különféle fertözéseket, amélkül, hogy tudnának erröl. Emellett a legtöbb fertözés már akkor igen erösen terjed, amikor még semmi tünete sincs az illetönél.
De ettöl függetlenül valószínübb, hogy a szervezeted a szülésre készül.
Nekem mind a 2 terhesség végén aznap volt hasmars, amikor beindult a szülés...az elsőt 38. héten, a másodikat a kiírt napon szültem.
Egyik barátnőmnek pl. egy hétig volt híg széklet...szóval egyénfüggő.
Illetve nyilván be is kaphattál valami fertőzést...bár én inkább szülés közeledtére tippelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!