7 hetes terhesen ez biztos normális?
Fájdogál a méhem, nem görcsöl, hanem feszül, szúr, fáj.. de annyira hogy már 2 hete nem tudok hason aludni emiatt, mert mindig érzem. Rákérdeztem a dokitól, azt mondta addig nincs baj mig nem erős görcs jön. Ez engem egy picit aggaszt, mivel egész nap fáj. Nektek mi a véleményetek?
Valamint a sárgás-fehér folyás normális? Eddig csak sima fehér volt. A doki erre is azt mondta, hogy normális a folyás és hogy nem kezelhetem az elso 3 hónapban.
Nektek mi a véleményetek erről?
A szúró, feszülő érzés normális ilyenkor. Alakul át a méhed, ez természetes. A lényeg az, hogy ne görcsöl, és ne vérezz, szedj magnéziumot 3x2 (ne aggódj túladagolni nem lehet), ha eddig az orvos nem mondta.
Terhesség elején nekem is volt sárgás-fehéres folyásom, vett is az orvos kenetet, de nem talált semmit, úgyhogy azt mondta a hormonváltozasok miatt lehet kissé sárgás, de tejsavas irrigálást javasolt heti pár alkalommal, az első 3 hónapban. Ezzel a babának nem ártasz, és segíti a természetes bacikat is. Maga a folyás lehet nem fog elmúlni teljesen, sőt idővel lehet bővebb lesz majd. Aggodalomra semmi ok. :)
34 hkm
Azért az irrigátorral vigyázat!
A méhszájra vigyázni kell, nem szabad hogy nekimenjen a szerkezet!
Nekem mindig azt mondta a dokim, egész terhesség alatt bármi normális,vészhelyzetnek az számít, ha vérzés lép fel, ha olyan görcsöd van, hogy nem tudsz felegyenesedni sem a fájdalomtól, sem járni, vagy ha olyan 38 feletti lázad van, amit nem tudsz csillapítani.
Minden más kérdés ráér a következő vizitig. :)
És persze vérnyomás vagy cukor probléma, de ezek most Nálad nem aktuálisak valószínűleg...
Nekem is volt sárgás sűrűbb folyás, nem volt fertőzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!