Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális ha 10 hetes...

Az normális ha 10 hetes terhesen mindent kihányok? (Még a vizet is, legyen akár csak egy korty)

Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen, a baratnom 7 honapon keresztul mindent kihanyt, naponta jart a korhazba infuziora.

Altalaban 12-16. het korulre azert el szokott mulni.

2016. okt. 30. 11:37
 2/10 A kérdező kommentje:
hűha. Nem gondoltam volna hogy van ilyen :(
2016. okt. 30. 11:39
 3/10 anonim ***** válasza:

En " csak " 14. hetig voltam igy, probalkozz mit birsz, hideg , jeges citromos viz, kola, a gyomber is segit ( de mertekkel mert vetelest okozhat nagy mennyisegben )

Mielott felkelsz az agybol elotte par falat sos keksz.

Ezt ki kell birni, de ne aggodj, a gyereknek nem lesz baja, elveszi ami kell neki , akkor is ha 9 honapig nem eszel semmit.

2016. okt. 30. 11:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem majdnem az egész terhességemet végig kísérte a hányinger és a hányás. Még simán az utolsó hónapban is volt hányingerem és fordult elő hányás.

Viszont azért nem ilyen mértékben, hogy még a víz is kijött, de sokáig tartott és sokszor előfordult.

És ez nem jó nálad, mert kiszáradhatsz.

Szedj hányás elleni gyógyszert rendszeresen, B6 vitamint, vagy MagneB6-ot, azt lehet is, bár orvossal mindenképpen konzultálj.

2016. okt. 30. 11:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Eddig is ennyire rosszul voltál, vagy most hirtelen jött ennyire elő a rosszullét?

Mert utóbbi esetben lehet, hogy valami vírust szedtél össze, az meg 1-2 nap alatt rendeződik, de ha ez ilyen állandósult probléma, akkor viszont fordulj orvoshoz.

2016. okt. 30. 12:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne mondjátok már neki, hogy normális ha egy korty víz sem marad benne. Ki fog száradni. Ha rnnyire durva akkir be kell menni a kórházba.
2016. okt. 30. 12:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok most is.

Nekem a szénsavas narancs jéghidegen segitett.

Minden reggel kihányom még a vizet is, kávét , kaját mindent.

2016. okt. 30. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem normális, de előfordul. Vészes terhességi hányásnak hívják. Ha továbbra sem megy be folyadék, irány a kórház.

[link]

2016. okt. 30. 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 20. Hétig hánytam.. Szóval normális... 30 hkm
2016. okt. 30. 15:40
 10/10 anonim ***** válasza:
normális, nekem a 15 hét végén múlt el. sajnos ez ilyen, ki kell birni.
2016. okt. 30. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!