40. hétben lévő kismamák hogy vagytok? Nem féltek, hogy pont ma (nov.1) születik meg a baba?
November 2-an születtem, idén lettem 24 éves. Tény es való, hogy aznap sosem tudtam megünnepelni a szulinapom, de szerencse hogy közel van halloween, illetve vagy elotte vagy utana hétvégén szoktam ünnepelni, de ezen a napon sem ülök otthon es sírok. Nem hiszem h ez erről szól. A temetőbe járást mas nap is el lehet intézni. Nem mellékesen pedig csodálatos szulinapom volt, úgyhogy nem panaszkodhatok. Szerintem sokkal rosszabb az, ha mondjuk azon a napon születik a gyerek amikor később elhuny a szülője / szerette. Ezt pedig nem lehet kiszámítani. De azért mert november 2an születtem sosem ért hátrány, inkább 'mulatok' rajta, hogy pont ezen a napon akartam előbújni. Szerintem teljesen felesleges ettol felni.
24/L
Szia!
Mi újság? Feltételezem már megszületett a babád azóta.
Én megértettem a félelmeidet. :)
Mi is ilyenkor temetőzünk és igenis szomorú ünnep, az ember amúgy nem magát sajnáltatja, hanem az elhunyt szerettét hiányolja, sajnálja, normális esetben.
Halloween-t meg nem vagyok hajlandó ünnepelni, sem kelta sem angol/amerikai nem vagyok, még magyar neve sincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!