40. hétben lévő kismamák hogy vagytok? Nem féltek, hogy pont ma (nov.1) születik meg a baba?
:o Minolyan félelmetes a mai napon szülésbe?
Nyugi nekem 3 ismerősöm is ma született, és még élnek!
Azt szokták mondani ha meghal valaki mindig születik/fogan helyébe más.
:)
Igy nem lenne könnyebb hozzá állni?
Egyebként nekem hajszálon múlt nem február 29-én született a fiam. Az kicsit furcsább mint november 1.
Màr bocs de aki szomorkodik a mai napon annak jó lenne vmi orvost felkeresnie. Ez az a rossz hozzààllàs ami miatt ilyen sokan szarul kezelik a halàleseteket. De nyugodtan elmondhatnà vki hogy miért a gyàszoló szomorkodik??? Miért mindenki magàt sajnàlja mert meghalt vki?
Persze szörnyű elveszteni vkit,de azért mert nem lehetünk együtt vele többet,nem pedig azért mert nekem most milyen rossz... Borzasztó ez a felfogàs.
Apukàm is nov1. született sosem érezte hàtrányàt. Mondjuk mi megemlékezünk elvesztett szeretteinkről nem pedig kesergünk meg sajnàltatjuk magunkat.
2.vagyok, ez hülyeség szerintem!
Én pl se szomorú nem vagyok, se a temetőbe nem megyek ma (már voltunk pénteken ;) ).
Hidd el, ha ma kibújik a babád, nekedse a szomorkodás és a halál lesz az elsö gondolatod a november 1röl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!