40. hétben lévő kismamák hogy vagytok? Nem féltek, hogy pont ma (nov.1) születik meg a baba?
Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 08:41
11/25 anonim válasza:
Én november 2.-án születtem.
Sosem volt hátrány.
12/25 anonim válasza:
anyukám szomszédjában lakik egy 60 körüli nő, ő nem ment be kb 40 éve a kórházba, mert nem akart Luca napján, ráadásul pénteken szülni. Meghalt a babája...
13/25 A legböszmébb Feri válasza:
Bármilyen hihetetlen, nagyjából 230-250 gyerek születik ma Magyarországon.
14/25 anonim válasza:
Lassan anya leszel. Ideje felnott modra gondolkodni!
Epp most hivtam baratnomet, o is ma unnepel.
15/25 anonim válasza:
Ennyi erővel bármelyik nap születhetne...A kislányunk egy napon született az apósommal,aki akkor már 9 éve elhunyt.Mégsem szomorkodik senki a születésnapján,senki sem mondogatja,hogy ha élne,akkormost együtt ünnepelhetnének.Sőt az apósom anyja azt mondta,mikor felhívta a férjem,hogy nagyon boldog,mert így nem fog egész nap sírni a fia miatt,és nem csak rossz emlékek jutnak majd eszébe ezentúl ezen a napon.
16/25 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy anya leszek? Ki mondta, hogy nem gondolkodom felnőtt módjára? Miért kell kötekedni ezen az oldalon a legtöbb embernek? Minden válaszoló 40 hetes kismama..? Mert őket kérdeztem ám, nem leugatásra vagyok kíváncsi... :)
2016. nov. 1. 10:33
17/25 A kérdező kommentje:
Figyelj nem kell ide jönni kötekedni.. Olyan kérdést teszek fel amilyet akarok. Mellesleg még egyszer mondom, több ember leírta, hogy kellemetlen nekik, hogy ezen a napon születtek ( http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__2335..
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszko..
ezért érdekel..de neked nem kell ám itt okoskodni...
2016. nov. 1. 10:48
18/25 anonim válasza:
Én ugyan nem 40.hétben vagyok,hanem 39+2,úgyhogy a babó bármikor jöhet.A kislányom ma 4 éves,őt ünnepeljük,a dédi két éve halt meg,de október 31-én született,így mi ekkor szoktunk temetőbe menni,meg most vasárnap voltunk.Abszolút nem negatív,tudom,hogy a dédimama is velünk ünnepel ma.A kislányom nagyon boldog és ennél nincs fontosabb.Minden évbe november 1 előtt megyünk egyébként.Ne aggódj,ha meglesz a pici,nem erre fogsz gondolni ha meghallod a dátumot :)
19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális, értelmes hozzászólásokat!:) Gratulálok a picikhez.
2016. nov. 1. 11:18
20/25 anonim válasza:
ja, hogy az ezotériában leírták, ezért nekünk rettegni kell. Bocs, előbb kiszedem a húst, addig nincs időm félni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!