Dr Pulai Éva nőgyógyász Dombóvár vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
És terhességi vizsgálatok terén milyen véleménnyel vagytok róla?2016. okt. 31. 12:46
1/3 anonim válasza:
A kórházban már nem dolgozik nőgyógyászként, csak magánrendelésen. Kötelező ultrahangokra nem lehet hozzá menni, csak a kórházba. Szülést nem vállal. A magánrendelőjében ultrahang van egy régi, rossz felbontású monitorral. Egy-egy alkalom a magánrendelésén 5-7 ezer körül van. Már nincs képben annyira a terhesgondozás menetével, olyan dokit javaslok inkább, aki a kórházban is dolgozik és lehet nála szülni (Lakatos, Bencze, Zelcsényi). Mindegyiküknek van magánrendelése is.
2/3 A kérdező kommentje:
Ohh értem. Köszönöm szépen a választ. Már értem miért a többi dokihoz mennek a legtöbben.
2016. nov. 2. 14:13
3/3 anonim válasza:
Ha valaki majd keresné ezt a kérdést: velem a vizsgálaton eléggé lekezelően beszélt, ha nem úgy válaszoltam a kérdéseire, ahogy ő akarta volna "csúnyán" nézett rám és kérdőre vont "miért?". Mikor volt kérdésem a vizsgálat után (ami nem netről szedett "kíváncsiskodás" lett volna, mert tanultam én is anatómiát) csak annyit válaszolt ez nem így van.
Lehet csak velem volt ilyen, de többet nem is megyek hozzá.
Ja, és 6 ezer egy hasi uh, még egy vizsgálat 6 ezer egy másik azt hiszem 12 (nem figyeltem annyira az árlistát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!