2/11 anonim válasza:
:) 100 nőnek 100 féle méretű és alakú a pocija, de szerintem így ránézésre aranyos és pont jó pocid van, boldog babavárást :)
27 hetes kismama
3/11 anonim válasza:
Nekem is pont ekkora volt a hasam ennyi idősen.
4/11 anonim válasza:
Szép pocó! :-)
Majd 2-3 hét múlva kezd el igazán nőni!
Jó egészséget!
24 hetes km
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!! :) aranyosak vagytok!! megnyugodtam, ismerősök folyton kérdezik, hogy mért nincs hasam :S de én is azt mondom mindig, hogy majd csak 20 hetesen kezd el igazán nőni! :)
2010. ápr. 27. 13:15
6/11 anonim válasza:
Aranyos kis pocid van, és tökéletesen jó méret.:)Gratulálok!
7/11 anonim válasza:
Igen a 20. hét körül kezd el intenzívebben nőni.
Nem kell mindenkinek óriási pocakkal várandósnak lennie. Engem még a szülőszobán is majdnem körberöhögtek, hogy ekkora hassal szülni megyek. Már 2 fiam van, a téli kabát alatt senki sem látta, hogy babát várok.
8/11 anonim válasza:
Jó pocak, örülj neki, hogy nem úgy vagy mint én, 19 hetesen olyan vagyok , mint aki bármelyik pillanatban megszülhet. Alig férek a hasamtól, nem tudom mi lesz velem a végéig.
9/11 anonim válasza:
Nekem is ekkora volt, aggodtam hogy nem is lesz hasam amit mutogathatok, mos t27 hetes vagyok de már azt hiszik a boltokban hogy holnap szülök:) én meg rájuk hagyom:)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat!! :):)
2010. ápr. 27. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!