Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7-hetes vagyok, ha sok tejet...

7-hetes vagyok, ha sok tejet es teat iszok, es nagy az etvagyam az nemart a babanak?

Figyelt kérdés
2008. okt. 4. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Én úgy tudom, napi fél liter tejnél nem szabad többet inni,persze ha egyszer egyszer több az nem katasztrófa, csak ne napi literszámban. A teát is lehet,én is ittam fekete teát.Persze azt is korlátozzák,kinek mi a sok.ÉN fél litert ittam kb egy nap, vagy néha többet.Két-három bögre egy nap nem a világ.A mérték a fontos.Boldog babavárást!

2,5 hós kislány anyukája

2008. okt. 4. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A tej az nem árt viszont a tea ha sokat iszol akkor úgy tudom azt árthat.
2008. okt. 4. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Étvágyra visszatérve,szintén a mérték, a saját érdekedben is,és a minőség,ha a sokban sok gyümit,zöldséget értesz, az nem baj,csak ne sok zsíros,és cukros legyen.
2008. okt. 4. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:

A tej semmiképp sem árt, akármennyit is iszol belőle. Sőt, naponta kell fogyasztani, mert nagyon fontos.

Teát is nyugodtan ihatsz, de ne gyógyteákat, mert azzal viszont árthatsz. És a fekete teát is kerüld a koffein miatt. Zöld teából is kevesebbet igyál, mert abban is elég sok a koffein.

A nagy étvággyal nem ártasz a kicsinek, max. magadnak, mert gyorsan fogsz hízni. Próbálj meg sok gyümölcsöt, zöldséget enni, a nasikat kerüld, minél kevesebb zsíros ételt fogyasssz. Ezzel nem ártasz egyikőtöknek sem, csak jót teszel magatokkal.

23 hetes kismama

2008. okt. 4. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:

a nagy etvagy normalis, nekem is az volt, én nem fogtam vissza magam, akkor ettem, amikor kivantam (mértékkel)

tejbol barmennyit ihatsz, én napi egy litert iszok, de nem pusztafrisst, meg ilyen tejutanzatokat, hanem tejet.

teabol en a milfordot iszom, azt literszamra ihatom, mert nem tea, hanem szaritott gyumolcsből van, és nagyon finom.

fekete teakat nem ajanljak, zöld teaból mértékkel igazit, olyat, amit a cserje legtetejerol szedtek le.

amit "felfedeztem" terhessegem alatt a limonade (sok c vitamin, etvagycsokkento, anyagcsereserkento, stb), meg a paradicsomle, meg persze kulonfele gyumolcslevekkel szinesitheted :D

tejet ihatsz turmixal, cukor nelkul, az is egeszseges :D

2008. okt. 4. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!