Milyen válaszokat várnak a dohányzó kismamák?
Milyen válaszokat vár az a kismama aki dohányzik,és ide tesz fel kérdést,hogy vajon mások mit szólnak ehhez?Jobban mondva,majdhogynem fel van háborodva ha ledorongolják.
Mégis szerintetek normális épeszű ember erre hogy reagál?Talán biztatni kellene,hogy szívja csak nyugodtan,mert nem árt az annyira a babának?Én olyan választ írtam erre,hogy szerintem már a tervezett terhesség előtt kellene leszokni,és nem akkor mikor pocakban van már a baba.Tudjátok,hogy lepontozta a sok bagós?Legalábbis én 2 évvel előtte szoktam le,pedig több mint 15évig szívtam sajnos.Tehát tudom miről beszélek és,hogy nem lehetetlen leszokni.De mégis,mintha alá szeretnék másokkal is támasztatni,hogy nem csinálnak ők rosszat.Szerintem hiába ámítják magukat,igenis rossz amit tesznek,és ha akármi baja van a babának,okkal hibáztathatják magukat.Szerintetek én látom ezt rosszul?Hiszen annyi más ártalom van,ami ellen nem tehetünk,akkor ami ellen igen,azt nem kellene megtenni?
Na végre egy normális ember.Engem is ezért pontoztak le.Mert meg mertem írni a véleményemet.De ez engem akkor sem érdekel,ha ki sem teszik a válaszomat.
Azt nem értem ,EGÉSZ VILÁGOSSAN és nagyon szeretném ha valaki végre elmagyarázná.
MILYEN SEGÍTSÉG KELL EGY LESZOKÓNAK???
Én nem dohányoztam,ettem a cigit és a párom is és az egéssz familia .Mégis amikor terhes lettem letettem.Ez csak önámítás,hogy SEGÍTSÉG,én le akarok szokni.JAAJ.
Gondolja ,hogy én fogom helyette szívni vagy fújni?
Le kell tenni és kész.Vagy ha nem bírja hát szívja ,de számoljon a következményekkel.
ÉS NEM ÉRDEKEL HA NEM IS TESZIK KI A VÉLEMÉNYEMET.
akkor is ezt gondolom ha még visszaszokok.
Undorító amikor egy terhes nő dohányzik.
Üdv mindenkinek.
Sziasztok!
Én is dohányoztam, de mikor + lett 3 teszt is, kérdés sem volt hogy letegyem-e. Nem számítottunk a babára, de akkora öröm volt, hogy a cigit egyátalán nem esett nehezemre lerakni! Sőt eszembe se jutott hogy rágyújtsak! Persze megértem hogy nehéz, de aki dohányzik és kisbabát vár, merítsen erőt abból az örömből és boldogságból amit a baba jelent. Volt egy ismerősöm aki végig dohányozta a 9 hónapot és visszataszító látvány volt hogy nagy hassal füstölt. Szerencséjére egészséges a kislánya, már 1 éves. Én úgy voltam vele, hogy lesz elég dolog ami miatt majd aggódhatok, legalább a cigi okozta baj miatt ne kelljen.
Kívánom hogy minden kismama le tudjon szokni a cigiről!
Olyat, hogy nagyon ügyesek, amiért hajlandóak erre az áldozatra!
Egyáltalán, miért kell rászokni, azért, mert mindenki szívja. Nem utólag kell elgondolkodni!!!!
Sziasztok!
Látom megoszlanak a vélemények,a bagósok most is meg akarják magyarázni,miért kell szívni terhesen is.Hát ez szomorú.Amúgy én nem idegeskedek ezen,csak érdekel mások véleménye gondolkodása is,még a cinikusoké is,mert az is vélemény,ha nem is ér sokat akkor is.És ez az oldal azért van,mert itt láthat az ember véleményeket a sajátján kívül ,és lehet kérdezni is.Nehéz a leszokás,saját tapasztalat,de nem lehetetlen.Persze nem lesz rossz anya az aki dohányzik,én nem azt mondom,csak felelőtlenség a baba egészségét kockáztatni.Nem hiszem,hogy megéri.Én tökéletesen megértem azoknak a felháborodását,akik mindent megtennének egy babáért,és mégsem adatik meg nekik,hogy anyák lehessenek,közben pedig azt látják,hogy akinek a pocakjában van nem vigyáz rá eléggé.Egyik válaszolónak halvaszülése volt,nagyon sajnálom,ez valóban tragédia.De nem gondolod,hogy pont egy egészséges babáért kellene nem visszaszokni,hanem végleg eldobni a cigit?
Köszönöm mindenki véleményét.
Boldog és füstmentes babavárást annak,aki még előtte áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!