Diana901 kérdése:
Terhesség alatt méz fogyasztás?
Figyelt kérdés
31. Hétben vagyok..
Eddig senkitől sem hallottam ezt h tilos lenne, egészen mostanáig. Kérdezősködtem.. Volt aki kinevetett, volt aki helyeselt. Végülis akkor tilos vagy sem??
Pánikoljak vagy sem?!
2016. okt. 27. 20:45
1/8 anonim válasza:
Ne pánikolj, hatalmas tévhit, hogy nem szabad mézet fogyasztani terhesen.
Van aki napi szinten fogyasztott, és teljesen egészséges babája született. Nyugodtan egyél amikor megkívánod, maximum a magas cukortartalma miatt nem javasolják, de annyit úgysem tudsz enni, hogy ártson.
2/8 anonim válasza:
Én fogyasztottam,mindig azzal iszom a teát. Semmi bajunk nem lett tőle. Most szoptatós teába is azt teszem, ez napi 2-3teáskanalat jelent.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-) megnyúgtattatok! :-) teában fogysztom, és ha úgy érzem h kerülget a megfázás, eszem 1 kiskanállal.
2016. okt. 27. 21:02
4/8 anonim válasza:
Hát lehet, hogy nem árt terhesség alatt, de ha meleg teába teszitek, akkor minden hatóanyag kimegy belőle, legjobb lenne kiskanállal enni magában, vagy szobahőmérsékletű teában.
5/8 anonim válasza:
Én nyers tojásonbés húson kívül mindent eszem amit megkívánok... Nem hagyom magam riogatni,mindent mértékkel,a szervezet szerintem tudja mire van szüksége.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-) továbbra is eszem :-)
2016. okt. 28. 09:05
7/8 anonim válasza:
Pont egyik nap olvastam róla és azt írták akkor nem lehet mézet fogyasztani, ha nincs pasztőrözve, mert lehetnek benne olyan bacik, mint a nyers tejben, húsban. Őszintén szólva én még nem hallottam pasztőrözött mézről... számomra nem volt túl meggyőző a cikk, én azóta is eszem minden nap mézet. Lehet hogy rosszul teszem, de én alapból is azt rakok mindenbe cukor helyett és hát kívánom az édeset, nem tudom mivel pótolhatnám.
8/8 anonim válasza:
Mikor fàjt a torkom, az orvosom ès a vèdőnő us mondtàk, hogy egyek nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!