Vajon mennyit árt a kóla fogyasztás terhesség alatt?
Nem tudom erről írnak-e valahol, vagy valakinek van-e tapasztalata?
A lényeg hogy én minden nap kólát iszok, rendesen, víz helyett iszom. Leszokni nem tudok, próbáltam többször, nem ment, még csak leszoktató dolgok sincsenek kólára... mint ciginél a tapasz meg hasonlók.
Szerintetek árt a kóla egy terhes nőnek?
víz helyett?? Próbálj meg uralkodni magadon. Ne igyál - max egy dl-t egy nap. Sok koffein: árt. Cukor: árt, nagyon-nagyon hizlal. Savak+cukor: a fogaknak nagyon árt.
egyél zöldségeket, gyümölcsöket. És igyál szénsavmentes ásványvizet. Uralkodj magadon.
Én Coca Cola Zerot iszok a 38.hétben járok,kórházban vagyok mert terhességi toxemia-s vagyok,de a dokim azt mondta,ígyam ha jól esik,de igyak mellé valami rostosat is!
Nekünk semmi bajunk.
A többiek már leírták...
A koffein miatt vagy függő.Magadon kell erőt venned!!!!
Ha a vizet nem bírod inni, akkor próbáld a kólamennyiséget csökkenteni napról napra mindig kevesebbet, helyette igyál más koffeintartalmú italokat azért, hogy ne legyenek elvonási tünetek, egy capuccino, egy fekete tea és zöld tea belefér, majd fokozatosan ezeket is csökkentsd.
Teázz a kóla helyett, a zöld tea egy-két csésze naponta belefér, s az is élénkítő hatású.
Az a lényeg, hogy fokozatosan váltsd ki a kólamennyiséget valami egészségesebb innivalóra, mert bizony
nagyon-nagyon nem teszel jót a babádnak!
Mindenképp végy erőt magadon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!