Milyen hozzáállás ez?
Figyelt kérdés
30 hetes kismama vagyok, 15. hét óta nyitva a külső méhszájam. Eddig minden hónapban megvizsgáltak, hogy változott-e a helyzet, és néztek ellenanyag szűrést (A RH-) ill. teljes vérképet. Benne is van a kiskönyvemben, hogy a 30. héten ismételni kell ezeket. Tegnap voltam bent a kórházban és egyik vizsgálatot sem csinálták meg ill. nem adtak beutalót. Annyit mondtak, hogy a 32. héten menjek uh-ra és majd a 38. héten nézünk egy vérképet. Az sem biztos, hogy kihúzom a 38. hétig (ez egy kis túlzás, de mi van ha tényleg nem). Kb. 2 perc alatt elintézett a doki. Persze fogadott orvosom nincs.2010. ápr. 27. 09:25
1/3 anonim válasza:
a leírtak alapján nem mondanám természetes hozzáállásnak. sajnos sok helyen ennyire számít, hogy fogadott orvos-e vagy sem. persze vannak kivételek.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy Nálatok mi a szokás. Itt a háziorvos adta a beutalót a vérvételekre, az ellenanyag-szűrésre stb. (kivétel az uh-okra, oda nekem kellett kérni időpontot). Amúgy meg igen, ez a hozzáállás itt is. És az az elképesztő, hogy amikor már megvan a Gyermeked, a Szívednek legkedvesebb lény az egész világon és amikor Vele van valami gond, akkor is így állnak Hozzá(d).
3/3 anonim válasza:
A 2. 9.34-es hozzászóló vagyok. A "poén" az volt, hogy az sztk itt nem adja ki a véreredményeket. A háziorvos nem nyomtatja ki, hiába látja (spórolni kell a patronnal). Nekem kézzel (!) írta le az asszisztense a fontosabb eredményeket, miután kierőszakoltam és azt vittem a szüléskor! Mondják azt, hogy laponként 20 Ft, vagy 30, de ne hozzanak már ilyen kellemetlen helyzetbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!