Melyik terhes vitamint ajánljátok és miért?
Figyelt kérdés
2008. okt. 4. 13:28
11/12 anonim válasza:
Nekem az Elevit bevált, az első babámnál 4 hónapig hánytam, most ez az időszak kb. 1 hónapig tartott, a leleteim pedig meglepően jók. Viszont az tény, hogy jó nagy étvágyat csinál, habár ez egy sima vitaminra is igaz (nekem annak idején az első szülés után Actival-t javasoltak étvágygerjesztőnek, mert túlságosan lefogytam, és tényleg meghozta az étvágyat).
12/12 anonim válasza:
Elevit nekem is bevát, tényleg elmúltak a rosszullétek. Viszont jó nagy étvágyat csinál -habár ez egy sima (nem terhes) vitaminra is igaz, engem annak idején Actival segítségével hizlaltak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!