Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, hogy ne kapjam...

Mit csináljak, hogy ne kapjam el a páromtól a nátháját?

Figyelt kérdés
Férjem nagyon megfázott, és én lehet túlságosan is féltem a 31 hetes pocaklakómat a levegőben levő baciktól!! Mit csináljak?? Húzzak a párom szája elé szájmaszkot?? Vicces lenne... De most komolyan!!
2008. okt. 4. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne félj ennyire, inkább próbáld megelőzni. Puszit most ne adjatok egymásnak, igyál kamillateát és egyél sok gyümölcsöt. Plusz C-vitamint is szedhetsz.
2008. okt. 4. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha el is kapod, nem lesz semmi bajotok, én múlt héten kaptam el, ma már jól vagyunk.

Lehetőleg ne tüsszentsen rád, véletlenül se igyatok, egyetek egymás után, többször szellőztess, egyél több C-vitaminban gazdag gyümölcsöt, napi 1 fokhagymát is elrágcsálhatsz, és öltözz rétegesebben.

23 hetes kismama

2008. okt. 4. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:

A parom influenzas. Ugyanezt a kerdest feltettem a vedononek, aki megnyugtatott, hogy ha el is kapom, az csak nekem lesz kellemetlen, a gyermeknek a pocimban nem lesz semmi baja. Mas lenne a helyzet, ha Edesem kint lenne mar, mert akkor a bacik veszelyesek lennenek ranezve.

Ne aggodj, nem lesz problema. 32 hetes kismami

2008. okt. 4. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!